Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SathMael
lol
martwisz sie o mnie, że przeglądam sobie różne strony ?
Jeśli nie, to na co to piszesz?
a po drugie to jest moja sprawa co ja tutaj pisze więc nie wypowiadaj sie dziwny czlowieku
zdrajco ;]
|
ekhm widać mało znasz historie Fortery jeśli nazywasz mnie zdrajcą ...
no więc kiedy zaczynała się wojna Ghaele team vs Mayestik team to poprostu wybrałem mayestika strone... a że np Khaos i niektórzy z "naszego" byłego team poszli do Ghaele a niektórzy do Mayestika to można w tym momencie każdego nazwać "Zdrajcą" bo NP moge powiedzieć że Kfiat była w team z Mayestikem i innymi(czyt. Khaos,Bralius, Sephi, Ghaele) a potem nie doszła do Maye~ tylko Ghaele wiec co też jest zdrajcą? Nieee... bo miała do wyboru dwie osoby z którymi była w team więc to różnica.
poruszyłeś słowa zdrajca więc powiem Ci coś o udziale Twoim w wojnie...
Myślisz że jesteś super mastah bo uczestniczyłeś w jednej wojnie? z czego prawdopodobnie albo Ty albo Sorcereczek daliście pasy komuś z poza polski ( widziałem na filmiku jak Sorcereczek do Ciebie pisał na PRIV po angielsku, ekhm dziwne żeby polak z polakem rozmawiał po angielsku na PRIV). Niechce nikogo osądzać bo może chcieliście "poćwiczyć" angielski i postanowiliście rozmawiać ze sobą po angielsku <rotfl>
A co do tego czy się martwie? Nie nie martwie tylko się dziwie żeby na/po melanżu przeglądać strony o Tibi i się "chwalić" że się piło to jest poprostu pajacowanie

Rozumiem jakbyś rl kumplowi w rl albo na gg napisał " nie no wczoraj zaje... melanż był żaluj że nie byłeś albo cosik opowiadać jakie beky były ) No ale na forum pisać takie "popisy"

to jest poprostu pajacowanie żeby się pokazać jaki Ty to nie jesteś melanżowiec jak Ty nie pijesz jaki Ty masz mocny łeb etc...Albo żeby uleczyć Twoje kompleksy że wcale nie melanżujesz choć w to wątpie bo w wieku 15 + lat melanżowanie jest na porządku "dziennym"(wiem bo sam jestem w takim wieku)