Odp.
Moja teoria jest prosta, trzeba mieć PACCA na rozwiązanie zagadki, ponieważ Cip'om w głównej mierze zależy na kasie, czy skoro jest to gra darmowa, wszyscy nie powinni mieć równo?
Mniejsza z tym: Swoje słowa wygłosiłem parę postów wcześniej. Ale moim zdaniem, całe te znikanie to jeden wielki błąd w skryptach, a teraz gdy tego dowiedziono w następnym update zostanie usunięty.
Jak to powiedział pewna osoba, której w głównej mierze zawdzięczam stworzeni Rooka, szukamy za daleko. Ale cóż to znaczy? Być może najgłupsza osoba pod to rozwiąże, lub to jest paradoksalnie przez prostotę trudne. Jedna z kiedyś wymienionych teorii była taka: "Zarzuć tam wędkę". Cóż jest to dobry tok myślenia mimo, że został wyśmiany.
Kiedyś na forum było coś z gościem, który ma mieć zero expa. Przetestowałem to i nic się nie stało ani z MM, Ghoulem ani też Mieczem Furii.
Następna do obalenia jest rzekoma książka o Kylirindrze (Mogłem się pomylić), z AB której do tej pory nikt jeszcze nie widział. Czemu nikt? Szukałem na każdym forum, fan sitach, ale nic nie było, nie było osoby która ją posiada, była ona zamieszczona na jakieś stronce, tej na której są co chwile zdjęcia s TS i OTS, i napis: "brawo pierwsza osoba, która znalazła buty do chodzenia po wodzie i SS'a
|