@topic
Nie ma to jak temat sprzed 3 lat

(ktos juz to kiedys powiedzial)
Chociaz akurat ten zawsze bedzie aktualny. Nie patrzylem na literowki jak wiekszosc uzytkownikow z pierwszej strony, tylko na tresc, bo ona sie tak naprawde liczy.
Czytajac Twojego posta mniej wiecej do polowy wystawilbym dobra opinie, jednak potem wszystko zaczelo sie p.... Widac od razu, ze sceptycznie odnosisz sie do polakow, co zle o Tobie swiadczy, gdyz badz co badz to Twoi rodacy i
dopiero gdy okarzesz szacunek drugiej osobie masz prawo oczekiwac tego od niej. Nie zgodze sie tez z tym, ze to, jaki masz lv nie ma znaczenia. Im dluzej grasz tym lepiej wiesz jak sie zachowac (nie zawsze ale w 90% tak) Taki np byly knight ktory np gra sorcem nie zabije innemu knightowi potwora na ktorym tamten skiluje, bo wie jak zawsze jego to wkuzalo (zeby nie ujac tego inaczej)
Poza tym jak ten kraj ma wyjsc na ludzi jak zadza nim 2 kaczki. Nie mowie tego dla zartu, to straszna prawda.
Wprowadzajac cos dobrego do mojego posta mowie wszystkim rodakom:
Ilekroc ktos zachowa sie jak ch.... Ty powiedz sobie "jestem ponad to" i odejdz. Ty odejdziesz bardziej dumny z siebie niz on, a on byc moze przemysli swoje zachowanie.
Mowie to z wlasnego doswiadczenia, i to ja bylem tym zlym.