Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu
Niektórzy ludzie z pacc już mnie nieziemsko wkurzają! "ci z facc to pijawki", "nic im nie dawać!"  CipSoft wie dobrze co robi. Gdyby zarabiali za mało, Tibia stałaby się płatną grą i nie grałyby w nią "darmozjady" z facc. Wszystko zależy od nich.
Jesteście po prostu chamscy. Zachowujecie się dosłownie jak hitlerowcy - "my jesteśmy ludźmi, a wy gatunkiem podrzędnym, zwierzęciem!". Może kogoś nie stać na kupno pacc, a chce się tylko rozerwać przy Tibii (tak jak to już wyżej ktoś wspomniał) 1h dziennie lub pogadać z kumplami.
@Topic
Zagłosowałem na TAK, gdyż ulepszenie profesji (mam nadzieję) będzie dotyczyło także facc.
Pozdrawiam,
LookamZzaRogu 
|
jak my hitlerowcy , to wy judasze.
chcecie coś za darmo , pomyślcie troche czy jak idziesz do sklepu to dadzą ci za free bo masz ładne oczy? NIE!!!!
Wiec zastanów sie , gdyby nie było pacc , cipsoft by upadł bo nie miał by z czego robić nowych update .
Każda nowa możliwość(nie tereny ) jest najczęściej dla obu stron , tylko to co jest na wyspach dla pacc jest tylko dla nich.
Macie 50 questów na mainie , rozbudowany kontynent i czego wy jeszcze chcecie? My sie ledwo zapychamy bo na pacc area większość miejscówek zajętych a wam dalej mało . Najlepiej to niech was wyślą na kontynent na którym nie mozna się spotkać(facc i pacc ) i nie mozna rozmawiać z paccem/faccem bo jak jakiś up to wina cipsoftu ze pacca wymyślił -.-
Ps. znam takich co nie stać na pacc'a ale nie jadą ich od najgorszych bo są "lepsi" . Nie ma w tibi lepszych i gorszych , zrozumcie , mozna kupic pacca "nielegalnie" przez gp's , mozna też wygrać w konkursie więc to nie zalezy czy kogos na to nie stać .
Sam pierwszego pacca zamuwiłem w styczniu a zbieralem na niego pół roku , na tego zarabiałem 1 miesiąc , i to będzie mój ostatni pacc więc nie wiem o co wam chodzi.
po 1 zł dziennie i zawsze sie uzbiera( u mnie po 5 zł

)