niezly sposob na obrone

wiesz nisko lvl sorc na nisko lvl knighta to mnie nie dziwi ale najwiekszych frajerow napotykam jak stoje gdzies zamiastem i 15sorc ma nadzieje ze hitami po 11 - 12 mnie zabije hehe a tu zonk nagle sie budze i gonie go i leci tekst "missclick sorry !"
@pacc
pacc knightowi
+ promocje ktora zmienijsza ilosc traconego expa i szybsza regeneracje many bodajze, uwagi niezwrocilem. Czary jak utani hur, exori, exeta res i jakies tam jeszcze
@expienie
najlepiej na zamku w ab bo kasa idzie calkiem znosnie razem z expem, na pacc mozna isc na larvy albo carrion wormy
tak na 20lvl+ to ankh : tomby (ghoule itp) larvy albo liberty bay na carrior wormach te z idzie calkiem znosnie na facc mozna do kazordoon na dwarf soldiery chodzic kolo tego lvl'a hehe
@twoje 10k hehe
madrze robisz trzymajac w zapasie kase

ja mam schowane 100k na aol i 5 blessow wrazie czego ale tak szczerze mowiac knight jak sie umi grac powyzej 50lvl jest niezniszczalny ( no ja staram sie grac bezproblemowo i bez kombinacji, niepadlem od tak dawna cho cho... nawet nie wiem czy moze 35lvl mialem jak mnie zabil pk hehe gdzies mam nawet screeny )
@ dosc stary screen, ale pomysl ze 55 knight to zblokowal (chyba tibia 7.3 albo 7.4)