Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2007, 10:29   #93
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@Wszyscy "uważam że fakki to pijawki bo nie płacą xS":

A czy wy nie rozumiecie, że Facci to ponad połowa społeczeństwa Tibijskiego? Gdyby tak wszyscy skończyli grać to ile osób by grało w Tibię? I oczywiście mało by dochodziło, bo wyobraźcie sobie: znajdujesz grę 2D (!), w którą gra kilkanaście tysięcy osób, i do tego istnieje tu system Premium (czyt. płacę wymagam więcej od tych gówniarzy). Kolo patrzy chwilę, a potem wyśmiewa i zapomina o tej gierce. Trochę później Paccom nudzi się taka gra, też odchodzą, aż w końcu Tibia upada. Tak właśnie myślą Cipy i dlatego robią coś dla Facc czy tego chcecie czy nie. Starają się zatrzymać graczy przy grze, a to czy kupią potem Pacc czy nie, to decyzja tylko i wyłącznie GRACZA.

I nie mówcie, że gdyby Facców nie było, to było by super, bo wy także zaczynaliście z Facciem, jakby było tak jak "myślicie", to nawet byście w tą grę nie grali i nie było by dyskusji, gra by wam się znudziła, bo nie mielibyście komu sprzedawać rzeczy, możliwe do zdobycia na Pacc Area, komu się chwalić domkiem itp. AMEN.
Masz racje.
Ale te dzieciaki, które tylko krzyczą "ja jestem FACC, chce dodatku! O nie! Czemu znowu dla PACC tylko!" czy "Nigdy nie kupie PACCa! A chce update dla FACC! blablabla...." są pijawkami. Wychodzą z założenia "ja mam nic nie dawać, a tylko otrzymywać".
Tylko w tym momencie trzeba założyć że FACC =/= pijawka.
I po problemie.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline