Co do OF to exp zależy od wielu czynników, ja grając na Arcanii miałem wielokrotnie sytuacje kiedy luruje sobie zerki w mur zeby bić po 1 a zza ekranu lecą bolty w potwora, który jest 2 kratki ode mnie i widać, ze biegnie w moją strone (co innego gdyby sobie latał w kółko nie atakując nikogo), mój best na pustym ofie (nie wiem czy pustym ale expiąc nie spotkałem nikogo) o godzinie 16 to 51k/h na 89 levelu...Nie wiem jak teraz by mi szło bo wole orci na edron - mam tam około 50k/h, zajmuje sobie wiec nie musze sie użerac z palkami i sorcami i jest spokój
Co do cyclopolis - ktoś tam napisał, że osiagnie 80k/h, nie udało mi sie to nigdy ale wydaje mi sie, że jest to możliwe bo ja w ciągu jednej rundki na sam dół (bez dla) wyciągam 25-30k, a zajmuje mi to jakieś 25 minut, problem w tym, że jak juz zejde na dół i wróce to nie chce mi sie drugi raz tam złazić i wychodze

robie ze 3 takie podejscia dziennie i 100k siedzi

Ale dla eksperymentu dzisiaj spróbuje zrobic kilka takich rundek w ciągu jednego wypadu i zobacze ile dam rade uciągnąć (nagram filmik i wrzuce wam)
Co do zółwi - botland, juz tam nie expie bo sie nie da, a 25k/h mnie nie zadowala, poza tym nie lubie tłumu i sytuacji kiedy ide śladem zabitych potworów, best score miałem 43k/h gdzieś na 90 levelu (nie wiem jak to sie stało, ze w ciągu godziny nikogo nie spotkałem :O)
Lizardy, małpy - nie cierpie tej dżungli, nie chodze tam, jedynie plecaki są fajne
Kto, gdzie i ile expu wyciągnie, zależy od serwera, od tego ile ludzi jest online itp, ale na arcanii moje expienie zamyka sie w takich granicach jak napisałem, nigdy w tych miejscach nie udało mi sie wyciągnać wiecej niz napisałem (ale za to czesto jeszcze mniej

).