Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2007, 13:27   #584
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Lol ucieczka przed 20 levelami, nie ma co, nie lada osiągnięcie po prostu...
Ja na Titanii mam teraz wojnę przy której muszę często uciekać przed 3-4 osobami z 150+ levelem. Ostatnio bił mnie 120 ms, 182 ms, i 2 ek po 100+
Na ucieczkę z wejścia na PoI do PoH temple zużyłem 30 uhów. To i tak jest mało. Mogli mnie skosić na jedno dobre combo i nawet bym nie miał się jak uhnąć. W każdym razie do czego zmierzam - granie 20 levelkami to zupełnie inna gra niż granie 50+, a podejrzewam że 100+ to jest już zupełnie inna bajka. To jest tak, że do 20-30 levela wszystkie klasy są w miarę zbalansowane. Potem sorcek jest już w stanie solować dragony, pallek idzie na guardy, a knight? Knight może iść sobie na żółwie, o ile zrobił skille 70+ i ma dobre (albo bardzo dobre) eq.. inaczej to mu zostają może tomby ze szkieletami. I to nie jest śmieszne. Ta profesja zwyczajnie nie ma gdzie expić, a jak już wbije level to i tak jest w stanie go stracić w walce z dwukrotnie gorszym przeciwnikiem innej profesji.

Mam 62 EK i jedno powiem - zabicie choćby drugiego knighta na 40 levelu jeśli nie zrobił pz i nie jest w trapie jest zwyczajnie niemożliwe. Wiem co mówię.
Pomimo skilli 81/79 przegrywam duele z ludźmi którzy mają skille 60/60, 20 leveli mniej odemnie i 2 klasy gorsze eq. Dlaczego? Zwyczajnie skille nic nie dają. A skoro ani skille, ani level nic nie daje knightowi, to po co w ogóle taka profesja? Knight musi zostać polepszony w tym updacie, wkurza mnie tylko że nie ma absolutnie żadnych wiadomości co zamierzają zmienić.

Pozdrawiam wszystkich, Callastus z Titanii
te duele to ci chyba lekko przeadzone wyszly. ja mam 85/83 i spokojnie w duelu 50 knighta rozjezdzam.
Najbardziej to mi przezkadza to ze jak wejdzie juz mi blood hit to za pare pkt doslownie a czasem za 200+ zbyt rozrzucone to jest np. na skillach 85 moj minimalny hit w potwora danej klasy powinien wynosic np 90 a nie czasem 0 - 30
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem