Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader
Lol ucieczka przed 20 levelami, nie ma co, nie lada osiągnięcie po prostu...
Ja na Titanii mam teraz wojnę przy której muszę często uciekać przed 3-4 osobami z 150+ levelem. Ostatnio bił mnie 120 ms, 182 ms, i 2 ek po 100+
Na ucieczkę z wejścia na PoI do PoH temple zużyłem 30 uhów. To i tak jest mało. Mogli mnie skosić na jedno dobre combo i nawet bym nie miał się jak uhnąć. W każdym razie do czego zmierzam - granie 20 levelkami to zupełnie inna gra niż granie 50+, a podejrzewam że 100+ to jest już zupełnie inna bajka. To jest tak, że do 20-30 levela wszystkie klasy są w miarę zbalansowane. Potem sorcek jest już w stanie solować dragony, pallek idzie na guardy, a knight? Knight może iść sobie na żółwie, o ile zrobił skille 70+ i ma dobre (albo bardzo dobre) eq.. inaczej to mu zostają może tomby ze szkieletami. I to nie jest śmieszne. Ta profesja zwyczajnie nie ma gdzie expić, a jak już wbije level to i tak jest w stanie go stracić w walce z dwukrotnie gorszym przeciwnikiem innej profesji.
Mam 62 EK i jedno powiem - zabicie choćby drugiego knighta na 40 levelu jeśli nie zrobił pz i nie jest w trapie jest zwyczajnie niemożliwe. Wiem co mówię.
Pomimo skilli 81/79 przegrywam duele z ludźmi którzy mają skille 60/60, 20 leveli mniej odemnie i 2 klasy gorsze eq. Dlaczego? Zwyczajnie skille nic nie dają. A skoro ani skille, ani level nic nie daje knightowi, to po co w ogóle taka profesja? Knight musi zostać polepszony w tym updacie, wkurza mnie tylko że nie ma absolutnie żadnych wiadomości co zamierzają zmienić.
Pozdrawiam wszystkich, Callastus z Titanii
|
te duele to ci chyba lekko przeadzone wyszly. ja mam 85/83 i spokojnie w duelu 50 knighta rozjezdzam.
Najbardziej to mi przezkadza to ze jak wejdzie juz mi blood hit to za pare pkt doslownie a czasem za 200+ zbyt rozrzucone to jest np. na skillach 85 moj minimalny hit w potwora danej klasy powinien wynosic np 90 a nie czasem 0 - 30