Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89
Powiedz mi koleszko kim Ty jestes? Moja ciekawosc juz siega granic po czytaniu Twoich postow. Nie potrafie zrozumiec jakim prawem sie tak pamoszysz i ustawiasz wszystkich po katach.
Robil co chcial, czasami sharing daje korzysc tylko jednemu graczowi. Czsami jeden gra wiecej, drugi wchodzi okazjonalnie
Ty sie wypowiedziales na temat Annihilatora? Wiec posluchaj. Wbij 100 msa i idz na tego questa i wykonaj go. Isc to pol biedy. Przestan wszystkich oczerniac, spojrz najpierw na siebie.
Nie, zebym cos mial do Ciebie. Tylko nie podoba mi sie ton Twoich wypowiedzi
Trzymaj sie ^.-
|
"robił co chcial" , "nie twoja sprawa" , itxd. itp. kazdy kto heatuje tak pierdoli , ale przykro mi , dopoki ja wszystko co mam zdobylem sam bez nagiec regulaminu , moge i bede jechal po tych wszystkich ktorzy cheatowali , nikt mi tego nie zabroni , nikt mi nie powie ze tez nie bylem w porzadku.. bo bylem od zawsze i mam prawo teras po was jechac, ilu z was jedzie ze np. NON-PVP to tibia easy mode ? wiekszosc ? to ja wam powiem ze kupowanie i sharowanie to tibia wersja dla niedorozwoji.
Fakt 100 ms'a nigdy swojego nie mialem , bo kiedy gralem postaciami magicznymi to nie bylo tak latwo jak teras, a expienie z run-uciekajac na amerykanskich serverach (tamte czasy) bylo dla mnie bareria niedoprzskoczenia przez lagi.. potem byl knight , fakt jest on 100+ i myslalem o tym zeby wkoncu zrobic ms'a / nowego druida , ale po co ? Zasada owczego pędu nie działa w stosunkudo mnie , ja zwykle rob ie na przekór innym , no i anni sorcm mnie nie interesuje , bo knightem trzeba strzelac z burstow (wymusza odczekiwanie , duze ryzyko) sorcem wciskasz sd-hotkey, i trzymasz aż demon padnie , koniec logiki , zaprzeczysz?
Sorka ze post jest chaotyczny, lecze kaca.