Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@all up
Reportujcie mnie za acc sharing a nie placzecie.
AJron
Pokazales intelgiencje. 96/ 2= 48, bo nie ma roznicy miedzy wbiciem lvl'a 7, a 92 ;]. No i mam 48 lvl, poprawilo ci to cos?
Ascario
WIesz ile osob sharuje? Tylko nie wszyscy sie przynaja.
Mam wala, na to czy uznajecie sharing za dobry czy zly. Jakbym sie przejmowal, to bym sie nie przyznal i nie ruszaja mnie te teksty, ze tyle wbilem, to chyba dorbze ze WBIJAJAC 48 lvl wg. Ajrona, mam dostep do 96 co nie?
|
Mnie nie chodzi o to ze zle ze masz dostep , ze to ze tamto , denerwuje mnie gadanie , "jakbym to ... to bym go.... w expie" itp. bo to gowno prawda, w wiekszosci wypadkow powinno byc "jakbym nie sharowal...... nie kupil postacio.... to bym plakal...... bo mnie...... znowu w kazzo pkuja" jesli wiesz o czym mowie.
Twoja postac przeskoczylem , Exp kto ry wbil boltina przeskoczylem razy kilka... a zeby nie bylo , kazdy cel ktory osiagalem w tibii byl planowany na lata , i chodz zdarzyl mi sie jakis tam dzien ze bylem 12 h online , moje zycie na tym nie ucierpialo (to tak na wypadek jakby ktos chcial napisac ze on woli kupic odrazu 100+postac czy grac na pol bo szkoda mu zycia marnowac).