Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Nie.
A teraz wyjaśnie to wam Faccowie na przykładzie z życia wziętego.
1.Ide do sklepu. Obok mnie stoi taki typowy faccowiec (co krzyczy po depo free itans itp.), a na forum jęczy że nic dla fac nie ma. I taka sytuacja. Kupuje sobie cukierka za 1 zł. Dostaje go, bo zapłaciłem. A ten obok może sobie krzyczeć na cały sklep ile wlezie, że ON też chce i nic to nie będzie obchodziło sprzedawczyni, bo nie zapłacił. Ja zapłaciłem i mam lepiej. Tak to wygląda.
2. Ja zapłaciłem za kino moge obejrzeć film. Ty nie zapłaciłeś nie możesz.
3. Ktoś kupił sobie grę i może grać. Typowy facc ściągnie z neta i będzie narzekał, że nie może np. skorzystać z pomocy technicznej wydawcy.
Tak samo jest z tibią. Coś jak wersja demo jak mówili wyżej. Ściągasz ją itp. ale nie możesz liczyć na to, że dostaniesz coś darmowego lub wiecej, bo nie posiadasz pełnej wersji i pełni praw jakie ma PACC.
Co do osób, które mówią, że nie mają pieniedzy na pacc. Ja w to nie wnikam. Macie nie macie nie moja sprawa. Ale to, że nie macie kasy na pacc, a ktoś inny ma nie znaczy, że wy też MUSICIE coś dostać, bo tak będzie niesprawiedliwe.
Wbijcie sobie to do głowy. Jak nie rozumiesz to czytaj ten post aż zrozumiesz.
|
przyklady jak najbardziej trafne
@topic
FACC wbrew przekonaniom zawsze cos dostaje (nowe itemki , nowe miejsce z nowymi potworkami np wyviern w ostatnio upie, grafiki, ) i zreszta ma jzu duzo (tyle miast terenow itd) runki, funkcjie typu quest book, wbudownay boot (czego nie popieram , precz z tym badziewiem !) itd.wiec nie jeczec tylko sie cieszyc ze za darmo wogole mozecie grac. Chcesz to plac nie
to graj i nie marudz. Co update musze wyjasniac jak kolega wyzej ale ludzie sie nigdy nie naucza ! BEZ PRACY NIE MA KOŁACZY !