Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2007, 15:27   #96
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Nie.

A teraz wyjaśnie to wam Faccowie na przykładzie z życia wziętego.

1.Ide do sklepu. Obok mnie stoi taki typowy faccowiec (co krzyczy po depo free itans itp.), a na forum jęczy że nic dla fac nie ma. I taka sytuacja. Kupuje sobie cukierka za 1 zł. Dostaje go, bo zapłaciłem. A ten obok może sobie krzyczeć na cały sklep ile wlezie, że ON też chce i nic to nie będzie obchodziło sprzedawczyni, bo nie zapłacił. Ja zapłaciłem i mam lepiej. Tak to wygląda.

2. Ja zapłaciłem za kino moge obejrzeć film. Ty nie zapłaciłeś nie możesz.

3. Ktoś kupił sobie grę i może grać. Typowy facc ściągnie z neta i będzie narzekał, że nie może np. skorzystać z pomocy technicznej wydawcy.

Tak samo jest z tibią. Coś jak wersja demo jak mówili wyżej. Ściągasz ją itp. ale nie możesz liczyć na to, że dostaniesz coś darmowego lub wiecej, bo nie posiadasz pełnej wersji i pełni praw jakie ma PACC.

Co do osób, które mówią, że nie mają pieniedzy na pacc. Ja w to nie wnikam. Macie nie macie nie moja sprawa. Ale to, że nie macie kasy na pacc, a ktoś inny ma nie znaczy, że wy też MUSICIE coś dostać, bo tak będzie niesprawiedliwe.

Wbijcie sobie to do głowy. Jak nie rozumiesz to czytaj ten post aż zrozumiesz.
przyklady jak najbardziej trafne
@topic
FACC wbrew przekonaniom zawsze cos dostaje (nowe itemki , nowe miejsce z nowymi potworkami np wyviern w ostatnio upie, grafiki, ) i zreszta ma jzu duzo (tyle miast terenow itd) runki, funkcjie typu quest book, wbudownay boot (czego nie popieram , precz z tym badziewiem !) itd.wiec nie jeczec tylko sie cieszyc ze za darmo wogole mozecie grac. Chcesz to plac nie
to graj i nie marudz. Co update musze wyjasniac jak kolega wyzej ale ludzie sie nigdy nie naucza ! BEZ PRACY NIE MA KOŁACZY !
Andrealfus jest offline