Wczorajsze i dzisiejsze posty pisałem ja , Sinid. Ale passy do tego konta ma jeszcze mój ziomuś z rl który na Galanie już nie gra, więc nieodpowiadam za wszystkie treści zawarte w postach uzytkownika Ajron88

.
EDIT:
@Co do Kureria , zgodze się że on czasem długo siedział nad tibią , znam go troszeczke i to jest taki typ człowieka co lubi w jeden dzień poszaleć w lokalu na karaoke czy aktywnie spędzić czas, a potem 2 dni posiedzi w domu na kompie , tak lubi to mu sprawia przyjemność (ja np. zwykle po tłustej libacji 1 dzień grzeje krzesło w domu bo lubie odpocząć

).
EDIT2:
Pamiętam czasy jak Masakrowiec z Aldory miał level 101 bodajże , mój brat pogrywał tam od czasu do czasu , szedł z swamp trolli do venore i ni z tąd ni z owąd przeleciał Masa~ mój brat odrazu wpadł w panike (lv 14 knight wtedy) , pytam "co jest?" a on na to "ten koleś to 101 sorcerer , on niszczy wszystko i wszystkich" , teras jak widzisz 101 sorca to zastanawiasz się tylko czy wbił ten level na hydrach czy dragach , w miesiąc czy w dwa.
Swoją drogą , pamiętacie czasy jak na wojnach sorcami walczyło sie bez mana shielda ? Ja pamiętam , sam tak walczyłem.