To jedziem.
@Darkss
Dlaczego Kazo? Trudno dostępne i ogólnie mi podpasowało :)
@Kogucik
Baa, to nie takie proste... to naprawdę trzeba cierpliwości, żeby to wszystko posklejać... Trzeba dużej wiedzy. W podziemiach trzeba wszystko przyciemniać (przypalać) odpowiednio w Gimpie. Baa... Podeślę Ci potem na pm siatki do itemków i postaci... Zresztą mógłbym o tym zrobić poradnik...
@Shuki
111!!! Przecież to miał być dramat!111 A no tak, przecież tam nooby są czyli na pewno będzie śmiesznie :) Niech będzie, że to komediodramat (Gump rox).
@Ghand
Dodawać? No nie trzeba, ale można... dodaj obrazki, literki i ilość drzew to Ci wyjdzie liczba, która jest przepowiednią powrotu mroku na ziemię...
@Turok
Pewnie masz rację z tą czcionką. Zresztą sam chat zrobiłem, żeby można było zrobić ten żart z trade.
@Acebb
Biedna pierwsza ofiara... Ale zauważ, że przeżyłeś!111
@Lagon
Baa, a ja muszę mówić? Ale ostrzegałem Cię, żebyś nie podważał mojej nieomylności!111 Buahahaekhu ekhu khyyy... ehe?
@Linkater
Niech zgadnę, wiedziałeś o tym jak tylko zobaczyłeś autora.
@reszta
Thx za pozytywne komentarze.
A i komentować Lord of Darkness II: Parodia Mroku bo cosik mało komentów po ostatniej części :].
Hmm... mam jeszcze jeden genialny pomysł, ale raczej go po updacie zacznę robić, bo wiem, że do niego nie zdążę a nie chce nieaktualnych fake'ów robić.
@down
Nie będzie następnej części. To taka krótka opowieść... Baa, tego by brakowało, żeby mi tutaj prosili o następną część...
Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 03-06-2007 o 21:14.
|