Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus
niezly sposob na obrone  wiesz nisko lvl sorc na nisko lvl knighta to mnie nie dziwi ale najwiekszych frajerow napotykam jak stoje gdzies zamiastem i 15sorc ma nadzieje ze hitami po 11 - 12 mnie zabije hehe a tu zonk nagle sie budze i gonie go i leci tekst "missclick sorry !"
|
Ja miałem sytuacje dzisiaj w Carlin na wierzy amazonek. Stałem na górze paląc mane na 4 mlvl i pisałem meila. Aż tu wpadło dwóch druidów i zaczęli mnie PKować. Niestety, bylem właśnie po zabawie w zamku, i został mi tylko niecały bag energy fieldów. Do tego kilka IH i bp manasków. Jednego z druidów pozbawiłem połowy życia fieldami, ale kończyła mi się mana i runki. Na szczęście pomógł mi Polak którego poznałem 5 minut wcześniej. Zawdzięczam mu życie za co mu wielkie DZIĘKI.
Teraz mam już 4 mlvl więc bez bp HMM, bp GFB i bp IH nigdzie się nie będę ruszał
Cytuj:
@pacc
pacc knightowi
+ promocje ktora zmienijsza ilosc traconego expa i szybsza regeneracje many bodajze, uwagi niezwrocilem. Czary jak utani hur, exori, exeta res i jakies tam jeszcze
|
To mnie właśnie zdziwiło, że knightowi mana wraca szybciej niż HP. Ale jak dla mnie to nawet lepiej. Szybciej spalam mane na kolejne mlevele.
Co do czarów, to haste jak najbardziej by mi się przydało

Ale uznałem, że gdy już będę miał 35 level do exori, kupie sobie pacca. nawet gdyby z tego miał korzystać tylko knight.
Zaczyna mi się podobać ta profesja
Cytuj:
@expienie
najlepiej na zamku w ab bo kasa idzie calkiem znosnie razem z expem, na pacc mozna isc na larvy albo carrion wormy
tak na 20lvl+ to ankh : tomby (ghoule itp) larvy albo liberty bay na carrior wormach te z idzie calkiem znosnie na facc mozna do kazordoon na dwarf soldiery chodzic kolo tego lvl'a hehe
|
Dzięki za informacje. Na Zamku już się bawię, nabiłem tam kilka leveli. No i oczywiście padłem na 14 levelu przy okazji
Cytuj:
@twoje 10k hehe
madrze robisz trzymajac w zapasie kase ja mam schowane 100k na aol i 5 blessow wrazie czego ale tak szczerze mowiac knight jak sie umi grac powyzej 50lvl jest niezniszczalny ( no ja staram sie grac bezproblemowo i bez kombinacji, niepadlem od tak dawna cho cho... nawet nie wiem czy moze 35lvl mialem jak mnie zabil pk hehe gdzies mam nawet screeny )
|
Sam zauważyłem, że moim obecnie 20 knightem czuje się dużo bezpieczniej niż 28 sorcem. Mimo, iż zajmuje się expieniem i spalaniem many a nie skillowaniam, więc mam skille których wstydził by się 15 level
Na koniec jeszcze się pochwalę. Dzisiaj ubiłem mojego pierwszego DSa
33 sorc kazał mi (delikatnie mówiąc) opuścić jego expowisko (przy Carlin. poziom -2. ghule i scorpiony). Ale na poziomie -1 był DS (pewnie ktoś szykował trapa, bo DSy są na poziomie -3. Albo sam sorc tam go zroopował, żeby takie noobki jak ja nie przeszkadzały mu w expieniu

). Zastanawiałem się kto mi bardziej zaszkodzi: 33 wkurzony sorc czy DS. Ostatecznie sorc zgodził się pomóc mi w zlikwidowaniu DSa. Ja waliłem z energy fieldów (mój eq i skille powodują, że średni hit DSa we mnie to 40/50hp

) a on z HMM. DS padł, a ja zebrałem większość expa

Teraz, gdy już mogę używać HMM polowanie na DSy stanie się moją ulubioną rozrywką