Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2007, 13:19   #762
Ancient-Necro
Użytkownik Forum

Ancient-Necro's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
Domyślny

Nie wiem czemu gadacie, ze pall ma genialnie, spróbowałem z maga na paladyna przejść i samo skillowanie do 70/60 zajęło mi tydzień, przy graniu 4-5h (i tak ledwo mam 68/57, ale to nic), wydałem ok. 20+k na same kamienie (włóczniami za szybko wszystko ginęło), rzygam już od podnoszenia tych kamieni, to co do samego treningu.
Co do expa, dziś zrobiłem sobie family brooch questa z nudów, bicie dsa wyglądało tak: 115 (byłem zadowolony, że póki co mam best hit), puźniej dwa razy z rzędu chmurki, trzeci hit pudło,później już hity 30-50...
Powinno być poprawiony trening dla Paladyna, może jeden kamień czy cokolwiek innego sie niszczy po 5-10 minutach a nie po 1-2 minutach lub częściej.
Zdobywanie doświadczenia, wielu mówi, że zabardzo nie da się za dużo poprawić, ale niech chociaż ten level zależy od hitów, a nie sam skill (o bardziej regularne ciosy mi chodzi żeby były, a nie większe, jak wielu pewnie wnioskuje)
W sklepach można dodać p-bolty a z potworów typowo dystansowych może wydać dystans ring, jest dużo możliwości.

To tylko co do paladyna, o nim się orientuje jak zmienić coś... się rozpisałem xD