Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2007, 18:20   #1081
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp Pokaż post
@2x up

Po co pisałeś tego posta? Zero treści w nim jest...

@DruidXD

też byłem na cały openie ;] może zaprzeczysz że było w kur~~ noobów od dusk?

I nie chodzi mi o sytuacje z Andim, ale o caly przebieg np zapytaj Draca dlaczego nie padł...

Na szczęście chociaż ludzie na tibia.de dostrzegli tego boota, tam piszą obiektywnie, ludzie z wielu serverów a nie Dusk, które każdym postem nic nie wnosi do tematu.

P.s. Żenada to tłumaczenie dlaczego padł Taifun i Ymy, tak samo teraz wasz cynizm i nie zauważenie ogromnej ilości noobów, które tak wam przeszkadzały w poprzednich openach.

edit: @falla~

Popatrz na prawo co mam pod lokacja? "Świat: Na emeryturze" więc po co mam wchodzić w dupe "wizjonom" (swoja drogą jakbyś to zaanalizował to wychodzi iż jest to wchodzenie w dupę Wizji przypisał prof Bralczyk ) skoro jest mi to nie potrzebne? hmm?

Fallanthanu zapytaj Draca, Anabolla czy Vision używali botów ciekawe co Ci odpowiedzą...
A zapomniałbym, gdzie byłeś na openie? Nie stać Cię na pacc?

btw Gratuluje Ci e-wave którym skosiłeś paru noobów a potem wyjebali Cię nie martw się będzie znowu tak samo Nasz forum fighterze

Bo nie jestem takim glupim kretynem jak ty zeby kupowac pacc za rl kase, kumasz ?^^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.