Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2007, 23:14   #98
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Jesli chodzi o 50-60 lvle to takie lvl jak najbardziej biora udzial w wojnach -.-'
Chyba jako zywe mwalle (choc i tak te 'rune version' stoja dluzej bo 20 sekund).
Siła razenia jest porownywalna do sily razenia runicznego mwalla

Cytuj:
Moze powiesz ze gupoty gadam bo tamci mieli wtedy okolo 130 lvle
Dokladnie, o to chodzi. Zalozmy ze mialem podczas poprzedniej wojny 900 hp, wiec padam na combo 3 sd'erów, w0w.

RP na takim lvlu mane ma zjechana na 4 SD i zostaja 2 SD na zabicie.

MS na takim lvlu ma zjechana mane w kilka sekund w zaleznosci od liczby sd'erów, a zabic go na HP to juz sami wiemy, ze nie jest problem.

Cytuj:
Lecz na thori 40 lvle nawet byli w wojnie przeciwko 140~ lvlem i calkiem dobrze im szlo fragowanie , tak wiec nie mowcie ze jak nie masz lvla to nic nie zrobisz ,
Przeciez tutaj na otwartej przestrzeni to taki arthas by solo pozbijal tych twoich 'wojownikow z 40 lvlami', a nawet jezeli sie zabunkruja to i tak kilku ms'ów z VU zabije ich wszystkich zanim oni jednemu z nich polowe many zjada.

Cytuj:
liczy tylko sie chec dobrej gry i wogole a nie siedzenie w pz i pisanie bzdetow na forach
Jezeli sugerujesz ze pisze bzdety na forach, to zapewniam Cie ze wiem 3 x wiecej od Ciebie.

Jezeli sugerujesz ze moja gildia (family guys), nie ma checi do dobrej gry to sie takze mylisz - mamy strasznego pecha + minimalne bledy techniczne dzieki ktorym VU nabija fragi.

Cytuj:
@Lipek WEBI moze i to nie ich serv ale tez o niego walczyli ;] Ogladalem screeny i powiem ze dosc ciekawe akcje byly .. Wiedza ze NG wiekszosc to nooby jadacy na botach (nooby w sesie jesli chodzi o gre , bo niektorzy myla strasznie pojecia) przecierz juz tyle servow opuscili i taki mannow czy tam dorpaz to se moze .. gl na obsidi ;p
Jezeli NG to nooby, to ja chce byc noobem. Probujesz mowic, ze mannow jest noobem bo go wyrzucili z 2 serverów (Aldora/Arcania)? Co do botow to w dzisiejszych czasach trudno o server bez gildii, ktora uzywa bota
TheDwarf jest offline