Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
W zaklad ide ze nie 1dna zes impreze przepuscil dla tibii<lol>
A imreza to wielkie wydarzenie dla kogos kto pracuje/wal srednio 40-60h w tygodniu;] idzie poznac wiele "osob";]
Jedynym "retardem" jestes tutaj ty maly;] Nie potrafisz w matczynym jezyku juz kogos obrazic? az tak sie zeszmaciles?:> Czuje tutaj jak by to nazwac "wannabe~" tylko wannabe czego? wannabe English speaking?? :>
Swoja droga co ma chodzenie na imprezy wspolnego z moim tzw. " brakiem zycia " hahaha
Jakbys mial wyjeb.. na to co o tobie i avatarze mysle to bys nie pisal posta zuczku;] ale masz racje avatar jest slodki- tylko jeszcze rozowym kolorem go podrasowac troszke 
Moja dobra rada przestan grac bo i tak juz skonczony jestes.. odejdz jak my wszyscy z malym wyjatkiem - wroc na milosc boska dziecko do szkoly;]
I zabierz ze soba babolka, rumcia(sorry rumek nie postujesz od dawna smieci tutaj, ale musialem cie tez uzyc pamietajac pisownie :>) i reszte niedoukow;]
PS. nie graj twardziela bo zaloze sie ze ostatnio sie moczysz w nocy bo pograc normalnie nie mozesz w tibie 
|
ominolem 1 impreze w zyciu przez tibie przez ani~ a kto expil najwiecej ? drugi owner ja nigdy nie lubilem expic wiec poraz kolejny pokazujesz ze gowno wiesz dzieciaku a co do mojej edukacji lol nigdy nie lubilem szkole i nigdy nie bede jej lubil a to jak zyje to moj problem wielki kozaku lol ile myslales nad tym do czego sie przyczepic w moim poscie ? bez kitu wiedz ze nie masz co robic idz lepiej do tej roboty co o niej mowisz caly czas a pewnie nigdy w zyciu nawet nie pracowales i wygladasz jak jakis pypowy lamus ktory siedzi przed kompem cale dnie a co do avataru widze ze nie wiesz co on ukazuje byles kiedys na imprezie ? w dobry klubie ? chyba nie bo widze ze nie masz zielonego pojecia a co do imprezowania 3 razy w tyg wole raz i wydac 70-100 zl w dobrym klubie i miec dosyc na tydzien nie mowie tu o samym alkoholu