Cytuj:
900 hp to niby dla ciebie jest malo ? xD .. lolz .. wiesz na ue arthas ma exhauset .. no chyba ze arthas nie ma to inna rozmowa ..
|
Specjalnie dla Ciebie raz jeszcze wlaczylem filmik jak VU biło Karbida na ank i moge Ci wkleic dosc istotna czesc tego co tam ujrzałem:
23:43 Arthas of nebula [185]: exevo gran mas vis
23:43 You lose 830 hitpoints due to an attack by Arthas of nebula.
Do tego dodajmy 1-2 bursty czy przypadkowy bolt od kogos innego i z 900 hp robi ci sie nagle 0
Cytuj:
duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi
|
Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac

)
A co do SSA to taki 50-60 lv to by non-stop musial miec zalozony SSA, w skutek czego po 1 bitwie nie byłoby SSA (przypominam, ze ciezko je kupic).
Cytuj:
no bo jak rp biega na mana shieldzie to tak jest .. nie po to ma combo exura vita + uh zeby sie pier*olic za przeproszeniem z utamka ..
|
I myslisz ze wyleczysz sie jezeli bedzie Cie biło 3 MS'ów z VU? 1 SD, ty sie leczysz, masz exhausta 0.9s, kolejne 2 SD i sobie dalej vite spamujesz..... w templu
Cytuj:
MS .. przecierz ma duzo many i wytrzyma w miare dlugo jak na dany lvl ..
|
60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje.
Cytuj:
bo SSA , zaklada roh i biega manasujac sie ..
|
Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow.
Po 2 taki 60 MS bez time ringa (bo z RoH-em

), zostanie dogoniony przez 130-190 MS'a z wrogiej gildii w kilka sekund.
Cytuj:
a zawsze podczas wojny przydadza sie shooterzy drugiej lini .. ktos tam zajety h lvlem czy cos , ty stajesz w drugiej lini i pakujesz z sd .. proste
|
Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii".
Cytuj:
Nie sugeruje nic ze twoja gildia nie ma checi itp. pokarz mi czy cos takiego napisalem to wtedy pogadamy ;]
|
Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz?
Cytuj:
o arcani zapomnialem .. mialem na mysli kyre wtedy kiedy ja gralem tam z moimi qmplami .. no to z 3 servow polecial .. Ty chcesz byc takim noobem jak mannow ? nie warto .. mam nadzieje ze vanum i rodzinka evo'hawka znow pograza NG w rozpaczy XDDD
|
Nie mieszaj NG z Kyry, z NG z Obsidii, po prostu czesc NG z Arcanii poszla tu, czesc tam.
Cytuj:
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ?
|
Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge.
Cytuj:
A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
|
Opcji jest wiele - pingi, przypadkowo trafil ostatnie SD... Rly no idea.
Cytuj:
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem
|
Teraz Ty przeczytaj ze zrozumieniem i dojdz do wniosku ze ja nei napisalem ze on to sugeruje (w razie dalszych problemow - slownik j. polskiego i slowo
"jeżeli").
Cytuj:
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
|
Owszem, nie sa noobami - nic takiego nie napisalem.
Cytuj:
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.
|
Gdyby Webi na Masie walczyl przeciwko 40 lvlom podejrzewam, ze mimo wszystko by ich skosil.