Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 01:12   #101
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
900 hp to niby dla ciebie jest malo ? xD .. lolz .. wiesz na ue arthas ma exhauset .. no chyba ze arthas nie ma to inna rozmowa ..
Specjalnie dla Ciebie raz jeszcze wlaczylem filmik jak VU biło Karbida na ank i moge Ci wkleic dosc istotna czesc tego co tam ujrzałem:

23:43 Arthas of nebula [185]: exevo gran mas vis
23:43 You lose 830 hitpoints due to an attack by Arthas of nebula.

Do tego dodajmy 1-2 bursty czy przypadkowy bolt od kogos innego i z 900 hp robi ci sie nagle 0

Cytuj:
duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi
Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac )

A co do SSA to taki 50-60 lv to by non-stop musial miec zalozony SSA, w skutek czego po 1 bitwie nie byłoby SSA (przypominam, ze ciezko je kupic).

Cytuj:
no bo jak rp biega na mana shieldzie to tak jest .. nie po to ma combo exura vita + uh zeby sie pier*olic za przeproszeniem z utamka ..
I myslisz ze wyleczysz sie jezeli bedzie Cie biło 3 MS'ów z VU? 1 SD, ty sie leczysz, masz exhausta 0.9s, kolejne 2 SD i sobie dalej vite spamujesz..... w templu

Cytuj:
MS .. przecierz ma duzo many i wytrzyma w miare dlugo jak na dany lvl ..
60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje.

Cytuj:
bo SSA , zaklada roh i biega manasujac sie ..
Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow.

Po 2 taki 60 MS bez time ringa (bo z RoH-em ), zostanie dogoniony przez 130-190 MS'a z wrogiej gildii w kilka sekund.

Cytuj:
a zawsze podczas wojny przydadza sie shooterzy drugiej lini .. ktos tam zajety h lvlem czy cos , ty stajesz w drugiej lini i pakujesz z sd .. proste
Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii".

Cytuj:
Nie sugeruje nic ze twoja gildia nie ma checi itp. pokarz mi czy cos takiego napisalem to wtedy pogadamy ;]
Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz?

Cytuj:
o arcani zapomnialem .. mialem na mysli kyre wtedy kiedy ja gralem tam z moimi qmplami .. no to z 3 servow polecial .. Ty chcesz byc takim noobem jak mannow ? nie warto .. mam nadzieje ze vanum i rodzinka evo'hawka znow pograza NG w rozpaczy XDDD
Nie mieszaj NG z Kyry, z NG z Obsidii, po prostu czesc NG z Arcanii poszla tu, czesc tam.

Cytuj:
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ?
Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge.

Cytuj:
A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Opcji jest wiele - pingi, przypadkowo trafil ostatnie SD... Rly no idea.

Cytuj:
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem
Teraz Ty przeczytaj ze zrozumieniem i dojdz do wniosku ze ja nei napisalem ze on to sugeruje (w razie dalszych problemow - slownik j. polskiego i slowo "jeżeli").

Cytuj:
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
Owszem, nie sa noobami - nic takiego nie napisalem.

Cytuj:
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.
Gdyby Webi na Masie walczyl przeciwko 40 lvlom podejrzewam, ze mimo wszystko by ich skosil.
TheDwarf jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.