Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 01:23   #31
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
@Tentorix
Mogę wyrazić o tobie moją opinię? Jesteś napalonym dzieciakiem z przerośniętym ego, masz małego c*uja, kompleksy i bardzo chcesz komuś zaimponować. Zamiast podniecać się takimi "osiągnięciami" jak respekt wśród dziesięciolatków powinieneś ruszyć dupę i nauczyć się czegoś. Po co? Chociażby po to, żeby potem robić sobie z czystym sumieniem jaja z kretynów na twoim aktualnym poziomie.
Acha, jeszcze jedno: ani ja, ani Lasooch, ani ktokolwiek inny nie musi ci nic udowadniać. W przeciwieństwie do ciebie nic nas nie obchodzi respekt wśród gównażerii.
Seconded, haha, adwokacie Ty mój ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
po 1....nie nazywaj mnie "synek" poniewaz nie jestes moim ojcem i jest to obrazliwe w stosunku do mnie,a ja nie przypominam sobie zebym Cie czymkolwiek
obrazil...po 2..jestes kozak ,to prosze zrób tak ,udowodnij...mowisz o explocie,ktory wykorzysywał latke w windowsie,został załatany po ~~2 tyg od odkrycia...mowisz ze to nieproblem...to dlaczego nie ma wirusów w jpg?najpierw
czegos dokonaj a potem mnie pouczaj...
Powiem krótko - zrobić tego nie umiem. Ale jestem pewien, że po poguglowaniu i znalezieniu czego trzeba, zrobiłbym exploita. Ale nie muszę Ci tego udowadniać, poza tym mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Czemu nie ma wirusów w .jpg? Bo wykorzystywało to dziurę w Windowsie, która została dawno załatana. To tak, jakbyś pytał, czemu na wojnie (tfu, misji stabilizacyjnej) w Iraku Amerykanie nie używają muszkietów. Krótko - to przeżytek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
@thero
taki jestes dobry? ok.. poddaj swoje IP ,ja poddam swoje i zobaczymy kto pierwszy straci kąto idziesz na to?
Kąto ftw ^^ Thero, bój się, bój!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
więc on broń boże nie nazwał się twoim ojcem czy coś takiego(;
I nie chciałby nim być ^^ mieć w rodzinie script kiddie to wstyd, obojętnie, czy są w niej programiści/hackerzy/kasjerki czy nie.

@Tentotrix: moje IP to 127.0.0.1. PLZ SFORMATUJ MI DYSK PLZ PLZ111