Temat: Wojna Nowa
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 01:25   #43
himato
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Arcania
Poziom: 95
Domyślny

to dzieki za powazna rozmowa na temat woejnki zawsze na to mozna liczyc na arcanii

dla licznejgrupy grafomanow od "hiszpanuw" szacunek bo tylko tyle ze smiechu moge napisac.

lindlay - szkoda, ze wracasz do chorych ukladow z renegatami typu arcash, vald - mialem o tobie wyzsze mniemanie. zwlaszcza jak sie wyparles swojego przyjaciela Negocjatora ale wpisuje sie to w dialektyke zasmarkanych krawaciarzy sprzedac przyjaciol :/ gratulacje

Vald - kiedys duzo mi pomogles, mialem dla ciebie duzo szacunku a tu si9e podworko odezwalo:/ to ze z kim s sie walczy nie oznacza, ze trzeba go obrazac, dzis na kanale starej gildii u ex- przyjaciol "szczytowales". alez ty musisz miec problemy z wlasnym "ja" w rl, ze probujesz sie odegrac w tibii. Jakies problemiki ze zwodem???

Arcash - coz, jestes konsekwentny, gratuluje. wg ciebie swiat sklada sie z przyjaciol, ktorych trzeba sprzedac. nic dodac, nic ujac.

Ares - teraz juz wiem dlaczego nie chciales pokazac filmu swojego z POI quest. Kradles zeby miec kase na sprzedaz kolegow :> gratuluje taktyki.

I jeszcze jedna informacja. Nie bylem i nie bede DPTF i juz, ale szanuje ich za to, ze potrafili (wiekszosc) utrzymac swoje emocje na wodzy i ze mozna sie bylo dogadac z liderami nawet w sprawach drazliwych. Z renegatami NIE i moze dobrze, ze sprawa sie wyjasnila. Sytuacja jest czysta i klarowna.

Co do neutralnych. Po tej wojnie nie bedzie ich. Sa 2 wyjscia.

1. wygra DPTF i sprawy beda mnie wiecej po staremu za wyjatkiem kilku zrytych beretow, ktorzy opuszcza Arcanie i beda czatowac na mass logi, aby kogos ubic.

2. Wygra TTT, beda odrabiac straty na PA (gildia na dorobku) i huntowa kazdego kto w przyszlosci bedzie mogl stanowic potencjalne zagrozenie dla ich interesow. Ze wzgledu na dojrzalosc emocjonalna TTT PA bedzie na porzadku dziennym a argument o slonosci zupy ........

zastanowcie sie nad konsekwencjami wyboru wszyscy czytajacy.

Skin Bzyk ponoc obrazal wiec padl od fosy, ale Sua padl dlatego, ze go nie lubi nowo kreowany bozek arcanii - tiuso - fajny powod nie :> I ty mozesz byc nastepny !

co do KK i jego ekipy na POi quest - byly takie sluchy ale potem Luki wyraznie napisal ze zyczy powodzenia i nigdy nie powie ze ktos ma zaplacic. nawwet ostrzegal o niebezpiecznych miejscach. LAdna grozba nie?

Wojna wybuchla bo paru graczy czulo sie niedowartosciowanych i ida wakacje. a reszta to tylko kazuistyka. TTT chce rzadzic po swojemu a nie dla dobra innych (jak kazdy) tylko ze DPTF nie jest na dorobku i nie szuka pretekstow do huntowania graczy.
himato jest offline   Odpowiedz z Cytatem