Temat: Anni~
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 04:10   #32
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
ominolem 1 impreze w zyciu przez tibie przez ani~ a kto expil najwiecej ? drugi owner ja nigdy nie lubilem expic wiec poraz kolejny pokazujesz ze gowno wiesz dzieciaku a co do mojej edukacji lol nigdy nie lubilem szkole i nigdy nie bede jej lubil a to jak zyje to moj problem wielki kozaku lol ile myslales nad tym do czego sie przyczepic w moim poscie ? bez kitu wiedz ze nie masz co robic idz lepiej do tej roboty co o niej mowisz caly czas a pewnie nigdy w zyciu nawet nie pracowales i wygladasz jak jakis pypowy lamus ktory siedzi przed kompem cale dnie a co do avataru widze ze nie wiesz co on ukazuje byles kiedys na imprezie ? w dobry klubie ? chyba nie bo widze ze nie masz zielonego pojecia a co do imprezowania 3 razy w tyg wole raz i wydac 70-100 zl w dobrym klubie i miec dosyc na tydzien nie mowie tu o samym alkoholu
Ale zabolalo....Ciebie:>
1.Nie dzieciaku dzieciaku jestem ponad polowe dekady starszy niz ty ;]
2.nie lubiles szkoly? ona ciebie pewnie tez nie wiec jestescie kwita..(poziom widac na 1szy rzut oka:>)
3.Nie chcialbys tyle przepracowac co ja bedac w moim wieku a wczesnie sie zaczelo;]
4.Zdefinuj dobry klub a pokaze ci ze nie wiesz co to znaczy;] protektor? Energy2000? nawet pewnie nie wiesz co to..
5.Lamus.. hmm... tu mnie zagiales... tak chyba w latach 80tych na starszych mawiali.. zgadlem?:>
6.nie o alkoholu? no tak wejscie 2 dychy do twojego "dobrego" kluby taniej nie moze byc bo to "dobry" klub :> ale przed wejsciem cos zjesc kolejne 2 dychy(zakladam pizze), w klubie posiedziec 30 minut i piwo strzelic pewnie postawic jakiejs malolacie takze piwo/drinka(ok 15 zl) liczac na cos wiecej niz "dzieki" i taxa do domu ok 15zl..:> (moga byc wachania w kwocie :>)
No idealna noc;] Powodzenia;]
A swoja droga smakowalem wlasnie nocnego zycia Edenburga - cos czego znajac twoja milosc do jezykow obcych nigdy nie poznasz;]
Jeszcze cos o imprezach?;]

@edit:Avatar - faktycznie wygladasz kuuuul jak prawdziwy magister klubowicz;] <lol>

Ostatnio edytowany przez Kurier - 05-06-2007 o 04:13.
Kurier jest offline   Odpowiedz z Cytatem