Temat: Anni~
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 10:21   #34
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Ale zabolalo....Ciebie:>
1.Nie dzieciaku dzieciaku jestem ponad polowe dekady starszy niz ty ;]
2.nie lubiles szkoly? ona ciebie pewnie tez nie wiec jestescie kwita..(poziom widac na 1szy rzut oka:>)
3.Nie chcialbys tyle przepracowac co ja bedac w moim wieku a wczesnie sie zaczelo;]
4.Zdefinuj dobry klub a pokaze ci ze nie wiesz co to znaczy;] protektor? Energy2000? nawet pewnie nie wiesz co to..
5.Lamus.. hmm... tu mnie zagiales... tak chyba w latach 80tych na starszych mawiali.. zgadlem?:>
6.nie o alkoholu? no tak wejscie 2 dychy do twojego "dobrego" kluby taniej nie moze byc bo to "dobry" klub :> ale przed wejsciem cos zjesc kolejne 2 dychy(zakladam pizze), w klubie posiedziec 30 minut i piwo strzelic pewnie postawic jakiejs malolacie takze piwo/drinka(ok 15 zl) liczac na cos wiecej niz "dzieki" i taxa do domu ok 15zl..:> (moga byc wachania w kwocie :>)
No idealna noc;] Powodzenia;]
A swoja droga smakowalem wlasnie nocnego zycia Edenburga - cos czego znajac twoja milosc do jezykow obcych nigdy nie poznasz;]
Jeszcze cos o imprezach?;]

@edit:Avatar - faktycznie wygladasz kuuuul jak prawdziwy magister klubowicz;] <lol>
to raczej ciebie zabolalo zeby odp na posta o 3 w nocy hrhr a slyszales o klubie arena ? a ze ty jesz pizze to okej haha n/c