Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Rafix vel Banitu-
witam
mam elite knighta lvl 30, skile 75+
gdzie najoplacalniej i przy expie mozliwie szybkim(min 25k/h) moge duzo zarobic? eq przecietne(c set, gs, bs) co polecacie? cyclopolis, tomby, scaraby, zolwie, malpy... szukalem, ale nie znalazlem satysfakcjonujacej odpowiedzi prosze o odpowiedz graczy ktorzy sprawdzili te miejsca
btw. czy na forum jest jakis porzadny poradnik o banucie i lizardach? (szukalem)
|
Ukryte scaraby , moj kolega knight na gorszych skilach wyciaga tam 28k/h + zwraca mu sie kasa z niezlym +
Oprocz tego zolwie , Tomb pod oaza , pod kamieniami , inne scaraby ,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sonidos
Mam 23 knighta (facc) 65/64 P set dark helmet bright sword medusa shield chodzi mi o miejscowki gdzie mozna zarobic duzo kasy o konkretne miejsca a nie mino, dwarfy itd cyce w thais odpadaja. chce miejscowke gdzie mozna siedziec i kase trzepac bo chce gsa kupic za 18k poradzcie cos
|
Mintwalin , Kazde soldiery , Zamek kolo ab , Ghostland , I potrenuj troche
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filippo100
mam druida 20lvl (facc) 21 m lvl powiedzcie gdzie najlepiej expic i gdzie zbierac kase
eq: dark helmet, volcanic rod, b robe, dragon shield, plate legs, leather boots.
|
Polecam Guardy w jakiejs slabszej kopalni(tylko ostroznie) , Soldiery w jakiejs lepszej kopie tez beda dobre , Ghostland(kopalnia za dsem , jest tam 1 ds i stalker w srodku) , Cyklopy w mount sternum