Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 13:43   #195
Hevender
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: BB

Imię: Hevender
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kroworis
Świat: Selena
Poziom: 51?
Skille: nieWIEM
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyriela Pokaż post
Master Macavelli

Troche mi szkoda Macavellego, bo Beneck go lekko wystawil, nawet nie wzial pz tylko spieprzyl i zostawil swojego polskiego zioma na pastwe losu.
Pieczar Rage oraz Hevender bardzo sie starali Troche waste fragow na nich, ale po co chcieli mnie blokowac

Widzisz, Maca, dzien w dzien powtarzales, ze mnie zabijesz, a w koncu to ja Ciebie dorwalam...

Pozdrawiam,

Xyriela

Nie moglem sie powstrzymac. To co Ty piszesz przechodzi ludzkie pojecie. no ale coz... Hevenderem udalo mi sie dac loga po tym jak cru zrobili massloga, wiec nie zabilas tego sorca ktory Cie lal tylko "Hevenders" i to jeszcze wbilas unjusta, myslalem ze sie poplacze ze smiechu. Jara Cie wbijanie unjustow na 30 lvl ?

Podziekuj Quathowi albo raczej Shadarowi za sprzedanie mnie.

Alucard, Laros myslicie ze to cos zmieni ?Alu~ Ostatnio mowiles ze za 20 dni konczy Ci sie pacc i przestajesz grac a wiec co sie stalo. Kurcze ludzie tyle czasu z soba spedziliscie i teraz bedziecie walczyc przeciwko sobie. Myslalem ze Schnaphie Burniasty zdradzili ale w porównaniu z Wami Oni przynajmniej od poczatku byli z Cru~, a Wy zmieniacie strony jak rekawiczki. Jak Fraternity zacznie wygrywac to przejdziecie znowu do nich ?

A moze chodzi o Rella ? Jesli tego nie zrobil to postarajcie sie o wyprostowanie tego, dolanczaniem do Cru tylko pogorszyliscie sprawe. Nie wiem jak tak mozna....

Dolanczanie dolanczaniem ale sprzedawanie? To gorsze niż Lizanie Ich dupć, a moze to lubicie ?tak jak Koti? W koncu tez Krakow tak ?

Ostatnio edytowany przez Hevender - 05-06-2007 o 14:00.
Hevender jest offline