Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vionia
Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie  Z podobną nazwą do gildi przeciwnika chyba jasne.
Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili 
|
No to są zajebistymi szpiegami... Tak szpiegowali u nich, że Vision ma przewage 2x jak nie 3x większą od Dusk~ we fragach

- Mogę się mylić.
Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legendą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =)