To, że nie chwale się fragami to nie znaczy, że ludzi nie zabijam, jakoś nie czuję potrzeby wsadzania screenów na forum. Ja nie zabijam caveboterów, tylko przeważnie ludzi, którzy normalnie expią. Loot z około tygodnia zabijania na dwarf guardach:
-2x g legs
-dsm
-bohy
-crus
-b robe
-bs
-2x f axe
-dużo różnych śmieci...
możliwe, że o czymś zapomniałem, ale trudno
Nie wszystko jeszcze sprzedałem, niektóre rzeczy nosze na sobie, w banku mam 170k ( a miałem 30k długu... )
Max lvl jaki padł - 57 czy tam 60 knight. Loot który podałem up zostal zdobyty tylko prze_ze_mnie* bez pomocy przyjaciół. Jak biegałem z kumplami to też ładne fragi były ale wtedy akurat nic nie spadło
Aktualnie gram ~60lvl paladyn, facc
Felipe:
Wybacz, ale ta próba trapa jest taka amatorska... - powtarzam to po raz 10 i w końcu sie z tym będziesz musiał pogodzić. Nie powinieneś wstawiać tu takiego filmu, a jeżeli już to musisz liczyć się z negatywnymi komentarzami, a nie ripostować - taki mądry to zrób lepszą - akurat w tym nie byłoby problemu, ale nie kręcę filmów, bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie :s Widziałem twoje inne fragi i dopiero po obejrzeniu ich nieco zmieniłem zdanie o tobie
pozdro
* -
słownik podaje 2 formy, nie wiem, która jest prawidłowa