Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 14:27   #50
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu Pokaż post
To, że nie chwale się fragami to nie znaczy, że ludzi nie zabijam, jakoś nie czuję potrzeby wsadzania screenów na forum. Ja nie zabijam caveboterów, tylko przeważnie ludzi, którzy normalnie expią. Loot z około tygodnia zabijania na dwarf guardach:
-2x g legs
-dsm
-bohy
-crus
-b robe
-bs
-2x f axe
-dużo różnych śmieci...
możliwe, że o czymś zapomniałem, ale trudno

Nie wszystko jeszcze sprzedałem, niektóre rzeczy nosze na sobie, w banku mam 170k ( a miałem 30k długu... )

Max lvl jaki padł - 57 czy tam 60 knight. Loot który podałem up zostal zdobyty tylko prze_ze_mnie* bez pomocy przyjaciół. Jak biegałem z kumplami to też ładne fragi były ale wtedy akurat nic nie spadło

Aktualnie gram ~60lvl paladyn, facc

Felipe:
Wybacz, ale ta próba trapa jest taka amatorska... - powtarzam to po raz 10 i w końcu sie z tym będziesz musiał pogodzić. Nie powinieneś wstawiać tu takiego filmu, a jeżeli już to musisz liczyć się z negatywnymi komentarzami, a nie ripostować - taki mądry to zrób lepszą - akurat w tym nie byłoby problemu, ale nie kręcę filmów, bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie :s Widziałem twoje inne fragi i dopiero po obejrzeniu ich nieco zmieniłem zdanie o tobie

pozdro

* - słownik podaje 2 formy, nie wiem, która jest prawidłowa
No to teraz widzisz ty zabijasz na pvp .... a ja sie mecze na non-pvp, to co ty robisz z tym co ja to nie ma porównania wiec ;-) wiec nie mów ze to amatorszczyzna
Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem