Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 16:34   #43
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

@up: scener = screen? Gratuluję znajomości języka angielskiego, panie programisto.

* Lasooch bawi się w cytowanie ;<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
ehhh zal mi was...
Likewise.

Cytuj:
napisaliście na mnie kilka bluzgów ,uwierzcie mi ,ja byłem w wojsku wiec paroma bluzgami na krzyż nie jestescie wstanie mnie urazic
Szpanuj dalej, panie Bardzo-mądry-ale-nie-dość-mądry-żeby-się-od-wojska-wymigać (chyba, że faktycznie czujesz obowiązek służby ojczyźnie w ten sposób - zwracam honor).

Cytuj:
ja ci powiem tak : latać nie umiem,ale jestem pewnien ze po kilku dniach nauki ,nauczył bym sie latac,ale nie musze ci tego udowadniac bo mam ciekawsze rzeczy do roboty..
Myślisz, żeś genialny, boś się nauczył wsadzać vira do .jpg... oczywiste jest, że sam tego nie wymyśliłeś. Tak samo ja, znam podstawy HTML'a, ale sam tego nie wymyśliłem, więc czym szpanować?

Napisz coś sporego i działającego, ot, choćby system operacyjny, to będziesz kimś. Póki co, nadajesz się jedynie do obierania ziemniaków.

Cytuj:
a s*******ać, nie bede juz odpisywał , jestescie tak głupi ,że żal czasu na was....tak wiec WY*******AĆ do przedszkola
Przykro mi, że jesteś taki dorosły i sfrustrowany. Mam szczerą nadzieję, że dotrzymasz słowa i nie ujrzę więcej tWYCH postów. Mimo to ciekawi mnie, czy to och-jak-wulgarne wojsko tak zniszczyło tWÓJ mózg, iż będąc człowiekiem dorosłym zachowujesz się jak 'koledzy z klasy dzieciaków z mojego osiedla'.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 05-06-2007 o 16:41.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem