Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 17:46   #110
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Odnosnei twojej taktyki to tak:

po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+?
po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty).
po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma.
po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy

@uszolotek

Cytuj:
Nie chce dalej polemizowac ale mi chodzilo o to ze wyciagnales z kosmosu watek, ze Driger cos tam zasugerowal czy nie bo nie zasugerowal wiec nie wiem po co ta cala dyskusja ...
Napisalem 'jezeli', bo nie wiedzialem jak to zinterpretowac. ok - koniec tego tematu.

Cytuj:
PS.1 Co do pomyslow na wygranie wojny owszem jest wiele lecz od tego jest forum zeby kazdy wyrazil swoje zdanie
I akurat jest moje takie ze za malo osob z FG sie angazuje w akcje i dlatego kazda sie tak konczy jak sie konczy ...
No ale mam nadzieje ze to sie zmieni.
W akcje angazuje sie wiecej osob niz Ci sie wydaje Choc fakt, faktem jest ich za malo.

Cytuj:
PS.2 Szczegolow zadnych nie musisz zdradzac bo przeciez kazdy wie jak jest i nie kazdy przeciez potrafi utrzymac jezyka za zebami albo sa rozne wpadki typu pomylenie okienek w tibi
Nie chodzi o to. Nigdy sie nie domyslisz o co moze chodzic, a ja z przyczyn wiadomych nie moge tego napisac.

Cytuj:
Co do tego ze VU ma was teraz jak na dloni to nie zgadzam sie do konca bo przeciez macie duzo elementow zaskoczenia jakby gleby Celandi i Arthasa.
Uwierz mi, ze jakby nas nie mieli to tych gleb byloby wiele wiecej.

Ostatnio edytowany przez TheDwarf - 05-06-2007 o 17:59.
TheDwarf jest offline