Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
@up: scener = screen? Gratuluję znajomości języka angielskiego, panie programisto.
|
no tak ty jestes geniuszem ,i nigdy w zyciu nie popelniles żadnego błędu...wybacz
Cytuj:
Myślisz, żeś genialny, boś się nauczył wsadzać vira do .jpg... oczywiste jest, że sam tego nie wymyśliłeś. Tak samo ja, znam podstawy HTML'a, ale sam tego nie wymyśliłem, więc czym szpanować?
|
hmm...szpanuje? poprostu dałem screena ,bo pasowal do tematu..a ,że dzieciaki w przyplywie flustarcji ,ze tak nie potrafia,nawrzucali mi ,że to proste,też tak potrafia...a w rzeczywistosci jedyne co potrafia dobrze zrobic to gadac glupoty na forum o glupiej grze jaka jest tibia i byc kozakiem przez neta..mówisz ze umiesz podstawy HTML'a ...hahah i ty dzieciaku chcesz mnie poucząc? dojdz do mojego poziomu naucz sie chociaż C++ to pogadamy
Cytuj:
Napisz coś sporego i działającego, ot, choćby system operacyjny, to będziesz kimś. Póki co, nadajesz się jedynie do obierania ziemniaków.
|
nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...
Cytuj:
Przykro mi, że jesteś taki dorosły i sfrustrowany. Mam szczerą nadzieję, że dotrzymasz słowa i nie ujrzę więcej tWYCH postów. Mimo to ciekawi mnie, czy to och-jak-wulgarne wojsko tak zniszczyło tWÓJ mózg, iż będąc człowiekiem dorosłym zachowujesz się jak 'koledzy z klasy dzieciaków z mojego osiedla'.
|
Chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis...napluje Ci w ryj a ty nawet nie poczujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz :*