Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 18:28   #32
Cedric
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon Pokaż post
www.polacy.thiefy.nooby.sux.n/c.zal.pl

Przez takich jak ty, Brazylijczycy mówią, że Polacy to nooby. Jeszcze bardziej nie znoszę żerowania na niewiedzy newbie. Jeżeli czerpiesz zyski z nabierania 10lvli, to głupim psem i niewychowaną szmatą dla mnie jesteś.
10lvl to to nie był.

Cytuj:
Ja poprostu nie mam słów, aby określić noobowstwo Polaków. To jest żałosne. Prawie nigdy żaden Polak mi nie pomógł. To głównie BR musiałem prosić się o pomoc. Wstyd mi za ojczyznę.
W dzisiejszych czasach nie widzę problemu z emigracją. Droga wolna. Niech cie jakiś br przygarnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bLANTER
Dziecko Tibi hahah podniecasz sie itemkami i kasą. Wogóle pewnie masz zryty ryj w RL i dlatego cały czas grasz w ten shit. HAha najelpsze jest to jak mówiłaś , że ci sie łapy trzesą hahaha , o kuqrwa dziecko jak ty sie stresujesz Nie wyobrazam sobie laski siedziacej przed kompem i grającej w tibie + te trzęsace łapy ; p uhHUAUHAUH
Czy tobie nigdy nie trzęsły się łapy jak zapieralałes po mapie z 10lvl i cie peka gonił? Nie no gz.

Pozatym czy jakiś sens ma przyjaźń tibijska?-.^
Jedni wolą być biedni, ale uczciwi, a inni kombinują jak tu się wzbogacić kosztem innych<patrz polityka>.

Wniosek?
Nigdy nikomu nie ufaj.

@down
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestrial
Kawał mendy i tyle. Smieszne sa debile co pisza 'gz', rzeczywiscie wymagalo to nieprzecietnych umiejetnosci zeby udawac czyjegos qmpla a potem go ojebac.

Gie zet może byc?

Ostatnio edytowany przez Cedric - 05-06-2007 o 21:59.
Cedric jest offline   Odpowiedz z Cytatem