Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 18:28   #49
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Pan Dorosły-sfrustrowany-niesłowny odpisał, a miałem nadzieję, że dotrzyma słowa :'(

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
no tak ty jestes geniuszem ,i nigdy w zyciu nie popelniles żadnego błędu...wybacz
Błędy - owszem, popełniałem, popełniam, ale tak idiotycznego sobie nie przypominam.

Cytuj:
hmm...szpanuje? poprostu dałem screena ,bo pasowal do tematu..a ,że dzieciaki w przyplywie flustarcji ,ze tak nie potrafia,nawrzucali mi ,że to proste,też tak potrafia...a w rzeczywistosci jedyne co potrafia dobrze zrobic to gadac glupoty na forum o glupiej grze jaka jest tibia i byc kozakiem przez neta..mówisz ze umiesz podstawy HTML'a ...hahah i ty dzieciaku chcesz mnie poucząc? dojdz do mojego poziomu naucz sie chociaż C++ to pogadamy
Są lepsi, więc nie szpanuj, ja nie szpanuję moimi podstawami HTML. Idź na forum programistyczne... a, nie, sorry, tam cIĘ wyśmieją.

Cytuj:
nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...
Beznadziejne forum. I to tu szpanujesz swoim wirusem w .jpg. Jeśli zależy cI na szpanowaniu na beznadziejnym forum, to coś z tOBĄ nie tak.

Cytuj:
chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis...napluje Ci w ryj a ty nawet nie poczujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz :*
Ją ją elo hiphop źą napluj mi w ryj i bonć elo i p*erdol policje pozdro sześset

Cytuj:
1)I think my screen suits to nie powinno być 'to' this topic.
2)your nick is not better than my mine, kotku, mine.
3)Now i think that i get nie wiem, co chciałeś przekazać, ale albo 'I got' albo 'I'm getting', bo inaczej sensu tu nie widze. Poza tym albo 'something', albo 'something more', albo 'much more than you'.something...much more than you
4)I know english ,better than you 'trochę' lepiej brzmi 'my english is better than yours'
and dont try offent offend me ,becouse because you are plaintive...
Panie Znam-angielski-joł-hiphop-elo, poprawię cIĘ (kolor czerwony - moje poprawienie, oczywiście coś mogło mi umknąć). Pomijam źle stawione przecinki (a pozycja każdego znaczka ma w programowaniu znaczenie, czyż nie? A tY nawet przecinka stawić nie umiesz.) i zjedzone apostrofy.

Mam 16 lat. Znam lepiej angielski od Pana Programisty Co Był W Wojsku I Jest Fajny. Mogę już świętować? Plz plz plz ;<

@up: lubię, ale szybszy o sekundy, bandyta.

@Tentotrix: tY na serio jesteś takim kretynem czy tylko udajesz, bo coraz bardziej mi się wydaje, że to prowokacja.

edit: o, przegapiłem 'I' małą literą. Ale powiedzmy, że literówka.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 05-06-2007 o 18:33.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem