Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 20:04   #1
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny Sprawy dot wojny Ordo vs VU

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adikeen Pokaż post
Co do wojny Ordo vs Vu:
z tego co pamietam Masę (Bartka) bylo bardzo trudno sciagnac wiec siedzial na nim pyrokar albo webi albo ktos inny, na Wickaninie siedzial Studnia, na Shaelionie - Earth albo Smoq, Xendosa ciagle jadl wiec nie mial jak dojsc do kompa, Shargas byl jak tylko mogl, ale własnie wiekszosc czasu przebywal na tsie.
A reszta, ktora przebywala na tsie prawie calymi dniami to byla ekipa, ktora nic nie mogla zrobic albo sie bala zabic kogos a potem pasc, a byli to:
Pyrokar, Rapter, Lipek, Nabonit, Gridlok, Qerix, Pentagram, Knaak, Ja (ale o tym nikt nie wspomnii... nvm) i moze z 2 osoby wiecej, czyli 9 osob, ktore moglo odmienic losy wojny lecz osoby te baly sie potegi Vu ktore siedzialo na tsie od rana do nocy.

Jezeli ktos ma jakiekolwiek zażalenia do mnie nie komentujcie tego.
Pozwole sobie temat kontynuowac tutaj.
Na poaczatku moze i siedzialem na masie, jednak jak juz wspomnialem poizniej zaangazowalem sie w viusa. Co do graczy na masie to raczej byl to loczeq i bartek, na poczatku ja. Pyro byl moze ze dwa razy(nie jestem pewien)
CO do stwierdzenia, ze ekipa bedaca na tsie bala sie o swoje dedy to raczej sie z tym niezgodze. Po prostu bez sensu bylo cokolwiek robic bez pelnej ekipy a potem jeszcze padac, bo przy ich pelnym skladzie ucieczka bylaby bardzo trudna (zwazywszy na to, ze np nie mozna bylo zalatwic dobrej liczby noob charow zeby sie dobrze zablokowac). CO do tego, ze niewiele mogli zrobic to mimo wszystko sie zgodze z powodow wymienonych wyzej.
Co do Xendosy to skomentuje to po prostu w tak: Przyganial kociol garnkowi

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.