Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 22:04   #38
Szarancza
Użytkownik forum

Szarancza's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Domyślny

Oceny tez zalezą od nauczycieli jak widze ze ktos pisze ze ma 6 z histy to smiac mi sie chce ja mialem takiego ziomka ze glowa boli (jak sie przeklnelo podchodzil z dziennikiem i cie pytal jakis dat tak srednio sie dostawalo 3 paly na 6 ocen ogulnie mozliwych) mialem prawo z dyrektorem ktory mi wjebal pale na 1 semestr bo niebylem na 3 lekcjach i sie zaliczalo tylko w tedy sie uczylem (w 8 godz nauczylem sie 2 dzialow ) ziomalka z rachunkowosci oceny z pizdy wstawiala mialem 5 i 4 i ocena koncowa 2 brawo

Wogle jak widze osoby chwalace sie srednia z podstawowki to rotfl jedyne klasy w ktorych wypada sie uczyc to 3 gimn (na test) 2 i 3 (albo 3 i 4 zalezy ile lat ma dany kieronek) zeby na matorce wiedziec oco chodzi chociasz i bez nauki mozna zdac mature nauczyciele tak strasza ale zobaczycie ;] ze to latwe jest

Ktoś tam pisal ze dobra praca = dobra kasa = szczesliwa rodzina to ogulnie w polsce jest bardzo trudno ludzie koncza studia i gary myja w knajpach warto uczyc sie j obcych zeby za granice wyjechac w polsce o dobra przyszlosc jest trudno (polska dziwny kraj)
Szarancza jest offline   Odpowiedz z Cytatem