Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wylansowany
Bardzo fajny poradnik...9/10, bo z paroma rzeczami się nie zgadzam:
1. Pierwszym miastem dla Knighta nie koniecznie musi bc Venore... to zależy wyłącznie od gustu a w kjażdym miejscu odpowiednie potwory.
2. Czar "Light" jest przydatny do nabijania mlvla...warto kupić.
3. Wszyscy mówią, że podstawą do kariery Knighta to skilowanie....nie zgadzam się z tym....skilowanie=dłuższe siedzenie na słabszych potworach, a i tak jak skończysz skilowanie to musisz trochę posiedzieć na słabszych potworach, żeby zdobyć kasę na eq...czyli wychodzi na to samo.
I moje osobiste....jak zobaczyłem eq dla Knighta na 8 lvl to trochę się zdziwiłem...scale armor, miałem....solider helmet, miałem....dwarven shield, miałem...brass legi, maiłem....ale kiedy zobaczyłem bronie: Mace/Katana/Hatchet....uśmiałem się bo ja waliłem z spike sworda( którego potem jakis noob mi ukradł )....a zdobyłem go dzięki koledze....kupił mi i dał....nadal wiszę mu 1k 
|
Nie żebym się czepiał, ale tak jak kolega wyżej wspomniał ja "POLECAM" Venore. Nie wymuszam nic na nikim. Zamiast light do nabijania mlv mozemy równie dobrze używać tańszej exivy.. Co do skillowania jeszcze raz przeczytaj mój poradnik. Spike sworda dostałeś od kumpla.. no własnie.. dostałeś.. a jak ktoś nie ma kumpli co by mu dali?