Re:
A ja sie wypowiem:
DPFT moim zdaniem nie jest juz takie jak kiedys. Po powrocie na server wszystko idzie po mojej mysli jednak teraz juz nie jestem pa xD
Co do TTT sama nazwa wskazuje na guild jaka jest. Nie mam nic do TTT bo duzo znajomych mam tam jak rowniez i w DPFT ktora tez ma swoje zle strony typu questy itp. Zadna z guild nie jest na tyle fer by dolaczyc do nich jesli chodzi o przyszlosc servera. Wyrzucanie osob z servera powoduje wysoki chwilowy zarobek jednak nie wyrzucanie osob spowoduje wzrost ludzi na serverze i doprowadzi do wiekszej liczby graczy co odbije sie na jakosci rewspienia potworow :/ aktualnie bardzo marna jest + ciagly zarobek na ludziach. Komu bedziemy sprzedawac itemy? jak nie nowym graczom? Po tym jak aata troche nadpsul wraz z innymi sorcami cene za dsm ktore lotuje w takich ilosciach ze po sprzedaniu jednego zarabia na kolejne 2 hunty x] Jednak nie tylko on jest temu winny sa tez winni inne sorce i upade ktory wywyzszyl profesje sorca zbyt bardzo. Dawniej sorce nie byly najlatwiejsza postacia a i wprawe mozna w expieniu nalatac z miara robienia sobie nowych druidow xP Sa dobre i zle strony tamtego wydarzenia wiecej osob moze grac sorcem i druidem jak i nie sa trudnymi postaciami do zrobienia. Zaniedlugo ceny na arcani beda naprawde marne a kolejne wojny i walki dla rozrywki nie poprawia kondycji servera a jedynie go pogorsza. Bieganina za potega dla ludzi malych moze sie zle skonczyc. Wszyscy chca byc panami arcani a nie przejmuja sie skutkami tego padnowania. Ta wojna jak i inne odbije sie najbardziej na nisko lvl z racji tez ze sumy pieniedzy jakimi wladaja sa wystarczajace by kupic 2 bp sd xD i zabic kolejna osobe lub kilka osob. Jak narazie leca obelgi to z jednej strony to z drugiej i nie widze zadnych walk moze i jest jescez za wczesnie. Zamiast sie wyzywac i zucac obelgi na siebie powinniscie zajac sie madrzejszymi zeczami np. pg bo jak tylko DPFT odpowie o ile to zrobi na posta Lindlay to zacznie sie dlugie miesiace spedzenia wojny w pz.
P.S. Pa sa wszedzie i po jednej stronie i po drugiej sami zdecydujci kogo wybrac puki jest szansa poznij moze byc za pozno. Ja oficjalnie zostaje neutraly wraz z 3 guild Bastion of Hope o ktorej byla mowa a nie wszyscy wiedzieli kto i co to bedzie.