Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2007, 22:26   #113
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

@webi

"A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej."
Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle ..

@hidek .. ja cie nie trawie i twojego myslenia XD

"Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii"."
wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta)
Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' ..

"Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz? " .. masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam ..

"Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge." a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD )
knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec

"Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac )"
chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje wybacz mistrzu
po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa

"60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje." ..
zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi .. myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly .. PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi ..

"Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow." tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow
Driger jest offline