Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah
Mam jedno pytanie dla Polaków z Cruoris. Czy wy macie jakiś honor i szacunek dla siebie? Nortec i Słoweńcy non stop obrażają nasz naród w dość niewybredny sposób, a wy albo tego nie widzicie, albo traktujecie to jako "żarty".
|
A powiedz mi co to da jak pójdą na tą czy na tą stronę o0? To jest gra, a jeśli ktoś np. (Jak to wymieniles) Nortec i Slowency wyzywają naród polski to już ich prywatna sprawa, że nie umieją odróżnić rl od głupiej gry, widać mają jakieś kompleksy o0
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi
Bluzgajcie mnie jako zdrajce, debila, szmate, szwedopolaka, ale przynajmniej respektujcie ten jeden fakt.
|
A ktoś w ogóle zamierza o0? Pisałem już wyżej, nadal do Was mam szacunek Ciebie kinda nie znałem, Dela tak i to była Wasza decyzja bo to Wasze chary nie o0? Co do Schnapi'ego mam żal o te posty o Sidarze,rozumiem można mieć o kimś swoje opinie, ale to już było takie kinda próba psychicznego znęcania się nad nim :x Schnapie zapewne tak to ma w dupie, więc:
POZDRAWIAM KRZYSIA.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi
|
Signed. Nie będę się na ten rozpisywać, bo pewnie i tak mnie ktoś zbluzga, a po co tu kolejny offtop ;o?