Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah
Cruoris już rządziło Seleną przez 2 lata i chyba mi nie powiesz, że były to dobre czasy. Praktycznie każdy Polak był dla nich potencjalnym celem do abusowania. Wielu Szwedów (Vidfamne itd) też nie miało łatwo. To dlatego walczą razem przeciwko Cruoris.
Mam jedno pytanie dla Polaków z Cruoris. Czy wy macie jakiś honor i szacunek dla siebie? Nortec i Słoweńcy non stop obrażają nasz naród w dość niewybredny sposób, a wy albo tego nie widzicie, albo traktujecie to jako "żarty".
|
Ehmmm myślisz, że jeśli "Polacy" wygrają wojnę to zakończy "abusowanie" ?
Popatrz co dzieje się w tej wojnie i potem ogarnij temat i udziel sie... Nie jesteś obiektywny... Jakbyś dopchał sie do władzy to byś zrobił z Seleny non-pvp.. już to widzę... Nie mówię, że za czasów "Sweleny" było dobrze.. grałem właśnie w tym okresie i sam padłem kilku krotnie ofiarą Pa ze strony Szwedzkich przyjacielów. Ale swoją drogą każdy mówi o wielkim źle ze strony Cruoris hmm a po której stronie jest największy kolega low lvl ?.... Alfis !! Polacy nie robili Pa nie dla tego, że mieli litość względem innych... po prostu nie mieli takiej możliwości. Pa to normalne zjawisko serwerów Pvp, jeżeli komuś to nie odpowiada zawsze zostają światy innego typu. To takie kilka gp z mojej skromniej osoby.