Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 00:06   #116
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
po 1 Jak już napisałem ta taktyka jest dla FG i dla VU ;> (a Vu dysponuje takimi ms'ami)
Tak, VU zrobi na nas massloga i sie schowie, liczac ze my tam do nich pojdziemy.

Cytuj:
po 2 Wystarczy 2x dobre combo bo po 1 na max hp sie nie uhnie ale jeżeli z góry zakładasz ,że się tak nie zgracie to poco walczyć?Każdy ma zabijać i padać na swoją rękę?
Bot go po 1szym combie 3 razy uhnie. Nawet jak sie zgramy to go bot wyuha. Nie ma opcji.

Cytuj:
po 3 (tak jak bym się chciał przyczepić to asanil po 1 sd będzie miał ex~ napisałeś go 2x) a tak ogólnie to ci knajci nie są koniecznie potrzbni ja tylko chciałem ,żebyś miał wkład w zwycięstwo
Ehhh, za pierwszym razem mial byc arthas Bez knightów oni i tak kazdego moga zabic popatrz na ich sile SD.

Cytuj:
po 4 jak będą exivować was to nie będą szli na follow a napisałem ,że po zabiciu jednego typa uciekacie i zawracacie.
Jak obczaja gdzie stoimy to beda uwazni, to nie jest zgraja noobow.

Cytuj:
wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta)
Dobra, dobra. Wystarczy ze lider combo bota go zauwazy i juz jest pwned.

Cytuj:
Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' ..
Jezeli dla Ciebie "cos zdzialac" to zmarnowac VU unjusta, ewentualnei zdzialac cos na wycieczce po blessy to ok, mozna walczyc na 50-60, ale moim zdaniem to jest bez sensu.

Cytuj:
masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam ..
Napisałem tam wyraźnie słowo "jezeli".

Cytuj:
a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD )
knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec
HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy.

Cytuj:
chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje wybacz mistrzu
po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa
Juz mowilem ze zarowno SSA/Might Ringi na duza skale oznaczaja duzo kasy, poza tym ciezko je kupic, wiec ta opcja mocno odchodzi w bok.

Cytuj:
zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi ..
Nawet jak nie pobiegnie na pierwszy odstrzał to i tak jezeli stanie w zasiegu 3 osob z VU, to ma bardzo ciepło.

Cytuj:
myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly ..
W kazdej bitwie pierwszym celem sa MSy. Z kilku powodow: MSa najlatwiej zabic, MS moze wyrzadzic najwiecej szkod etc.

Cytuj:
PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi ..
OK GL W KUPOWANIU SSA - malo kto je sprzedaje, a duzo ludzi potrzebuje, wiec jest to jednak problem, a co do tego UE, to wcale nie musi byc pelno ludzi podczas bicia kogos i jezeli reszta gildii ma SSY + utamke, ew. duzo hp mozna spokojnie probowac zabijac.

Cytuj:
tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow
Jezeli zaczeli by go gonic i na*******ac to logiczne zeby go zjechali, a jezeli trwalaby walka to po bolcie/burscie od kazdego i tez by tracil SSA.

Cytuj:
Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle ..
Tak, tak. Ty wiesz najlepiej.
TheDwarf jest offline