Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 11:05   #56
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu Pokaż post
omggg, nie rozumiesz, ze jeżeli pokazujesz ten film publicznie ( czyli uploadujesz i wsadzasz na forum - dajesz nam go oglądać ) oznacza to, ze mamy go ściągać i komentować, BO JEST WARTY OBEJRZENIA! Inaczej chyba byś go nam nie dawał, rajt ? TO ZROZUM. Gdybyśmy nie komentowali - ten film ściągnęło by 10 osób i byłby on już parę stron w tyle ( a jest na pierwszej teraz ). Kiedy ktoś Ci daje swój film oglądasz go i nic sobie z niego nie robisz? Nie, bo ten ktoś daje film po to, żeby go ocenić, PROBLEM W TYM, ŻE TY CHCESZ TYLKO POZYTYWNE KOMENTARZE, a jeździsz po tych, którym się nie spodobało.

Proszę Cię bardzo, nie udostępniaj już więcej filmów ze swojego elo zabijania ludzi na non-pvp, bo robisz z tematu kłótnię. Cytujesz każdy post i musisz się za wszelką cenę wybronić, mimo to, że film Ci się kompletnie nie udał - ty się do tego nie przyznasz, tylko każesz nam nagrywać lepszy ... NAJS. Skończ z tym i cya

jak chcesz mi coś wytłumaczyć, BO JA NIE ROZUMIEM, to na pw

Ucisz sie juz. Nie potrzebuje comment na + ... Wkleiłem filmik aby pokazac co sie u nas dzieje. Jak juz Ci powiedzialem i napisalem pare postów up "zapraszam do wklejania ss/filmików z waszych fragów " takze wiec jak taki ktos jak ty czytac nie umie wiec sorry winetu. Takze wytlumaczeniem nie jest to ze ""bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie" , moze wiesz czemu sie tak dzieje? tez to mialem ale porostu jak nagrywam wylaczam bota a ty zapewne nie

TAKŻE WIĘC LUDU ZAPRASZAM DO WKLEJANIA SS/FILMIKóW ZE SWOICH FRAGOóW W TYM TEMACIE
Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem