Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 14:53   #218
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

Witam.

Do Schnapiego za dołączenie nigdy nic nie miałem zresztą normalnie do teraz gadamy... Ale już nigdy nie pojme jak Alucard może z nimi siedziećw jednej guildi na ventilo... Każdy pamięta jak go ciągle bili bez powodu chcieli paymentów a on potulnie płacił. On przed wojną nic nie mógł był przez swe traktowany jak śmieć, ciekawe czy to się zmieni po wygraniu wojny? Mi się wydaje, że nie minie miesiąc a on dostanie exp-locka. W ogóle to ja uważam że nie wszystko jest przesądzone ponieważ mamy nadal dość dobry skład (jak Eze , Golle , Beneck itp). Tak więc wszytsko może się jeszcze odmienić ale tym razem nie popełnimy tego błędu gdy mieliśmy przewage że odpuściliśmy... Troche za wcześnie by mówić że cruois wygrało...

A co do nienawiści swe do polaków... Szwedzi mają złe zdanie o nas przez pewne stereotypy jak u nas o Rosji , Rumuni itp. Gdyby połowa seleny to byli by rumuni ciekawe co byście o nich wypisywali... Szwedzi przyjaźnią się z wybranymi polakami ale przez takich ludzi jak Koti którzy sami jadą po swoim narodzie nigdy tego nie zmienimy. Dlaczego nikt lub mało kto nie napisze tutaj "Jestem Polakiem i jestem z tego dumny". Ja moge wam powiedzieć że jestem dumny z tego że urodziłem się w Polsce! A to że pośród nas jest troche ludzi któych należy się wstydzić to jest normalne ale w każdym narodzie są tacy.

@Burniaty
Masz racje dolączyłeś do cuoris za schnapim twoim kumplem no to jeszcze zrozumiem chociaż też zmieniłeś strone ale w innych okolicznościach.

@Random Nooby
Myślicie że dla was bez różnicy kto robi pa ale w momęcie gdy MY wygramy wojne na selenie pojawią się dwie silne guildie Fratenity i Ultimation(pod pewnie inną nazwą) i gdy wyniknie sytuacja że Selena będzie rządzona przez 2 równie silne guildi PA praktycznie zniknie. Wynika to z tego że np Ezekiel to człowiek który wg mnie nigdy PA nie zrobił i będzie pilnował aby na selenie nie było pa. Dlatego uważam że po wygranej wojnie obie guildie by się nawzajem pilnowały aby nie było PA... A Cruoris już robi pa bo pan Healek w tej chwili wywala z żółwi więc nie dajdzie się zwieść pozorom cruoris nadal robi PA i będzie robić PA!
Na światach pvp pa jest normalną sprawą ale da się je zminimalizować do minimum.

Jeżeli to przeczytaliście to mam nadzieje że wyrazicie opinie o moim zdaniu na pewne poglądy. Krytyke bez wyzwisk chętnie przyjme...

Pozdrawiam Ethiellant/Voyant.
Suk Suk jest offline