Skoro server offline, to napisze tu oto, że MY JESTESMY WOJOWNIKAMI!!!
Jeśli chodzi o PA.
Ja nigdy nie doświadczyłam PA na mojej osobie =d
Czemu tak jest? Moim zdaniem, zwykła znajomość jezyka angielskiego wystarczy. A ze dzieciaki w Polsce sa troszke leniwe, to nie chce im sie nauczyc mowic skladnie po angielsku. I tu zaczynaja sie ogromne problemy, jesli jedyne co potrafia powiedziec, to 'plx items, plix plizka bardzo prosze'.. PRAWIE po angielsku.
Dlaczego mnie nigdy Nocturny nie zabily, chociaz nie mieli pojecia kim ja jestem, czy dziewczyna czy chlopak, czy Pl czy Br czy Swe.
To ponizej to rpg story dla ciekawych -.-
Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : ('
Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku'
Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.
Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku 
Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls
I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije.
Można od razu powiedziec, ze oni sa PA i czekac na swoja kolej, albo postarac sie nieco i ulatwic sobie gre. Wystarczy nie byc gburem, umiec porozmawiac. Ja rozmowa osiagnelam w tej grze bardzo wiele, wiec polecam.
Pozdrawiam,
Xyriela
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy
Dżaper rox