To jak zachowywałem sie na Tsie to moja sprawa ;D hahaha, po prostu trafia mnie jak tacy ludzie jak Tana max, rede aka drewniak prują się na temat honoru nie mając o nim pojęcia ;p. Ja nigdy się nim nie zasłanialem, a tym bardziej nie chwalilem, bo jest dla mnie on wart tyle co nic w gierce z grafika 2 d. Ja nie musiałem nikomu lizać zadka, ani kupować chara żeby tu grać, to nie ja prosilem Xaema cały czas o pomoc, gdy ktoś mnie lał, a gdy ten powiedział dość, to nie polazłem po pomoc do ludzi takich jak knaak czy studnia, po ktorych jezdziłem 2 miech wczesniej non stop, wiec szlag mnie trafil jak klocek zacząl coś bumkac na temat honoru ;p.
Nie jestem memberem VU, wiec nie będę nic mówil o tej gildi, jedno jest pewne, mam szacunek do każdej osoby, ktora siedziała na ts i walczyła z oryginalnego VU, miałem ten szacunek też dla redeo do pewnego momentu, no ale gość upadł nisko, za nisko, by pisać o nim więcej.
A teraz coś dla wszystkich 30+, 40+ i 50+ leveli z nebuli płaczących na tym forum, że robimy PA i że za ordo było lepiej, chłopcy i dziewczęta pokażcie łaskawie, gdzie Vura albo ktoś inny z Vu pisał, że walczy "FOR BETTER NEBULA" ?
Aha i jeszcze jedno coś dla ludzi jak Karbid i reszty tej wesołej paczki z "White Stoka", dałem loga kolo dwarven bridge, po tym jak padl castor, estana, morrderca, celandia chudzierlok i jeszcze kilka osób, zostając z tylu odcięty od swojej ekipy, która byla w trapie w kanionie. Oczywiscie miałem wybór, moglem paść oddajac bp "knaakom", lub uciec. Czas pokazał, że popełnilem błąd, bo lepiej było paść, przynajmniej nie musiałbym sluchać od klockow i innych drewniaków, ktorzy albo mieli 40 level, albo dopiero sie logowali na allegro, żeby kupić chara rożnych wyzwisk na moj temat ;P.
Wasz Łucznik strachu xDDDDD
|