@smakosz (zakladam ze jsetes memberem vu)
Cytuj:
Hidek to powiedz mi...jak wy chcecie wygrac??To nie tamto nie, wiec jak?
|
Jezeli nie zdeletujecie masy badz tez dolaczy do nas grono chetnych do walki osob, to bedzie mozna dzialac.
Cytuj:
Dopiero teraz zauwazyles ze co byscie nie zobili to i tak nie macie szans, czy jak?bo nie czaje;>
|
Sytuacja 6.maja 07 r. była całkiem inna - liczylismy na duza pomoc ze strony niektorych ludzi, ale wyjebali nas.
Cytuj:
Myslales nad tym co dalej??
|
Teraz pozostaje czekac na nastepna wojne, bo raczej watpie ze mnie tak nagle puscicie wolno.
Cytuj:
Czy Redeo powiedzial wam na poczatku jaki ma plan?
|
Plany i taktyki Redeo byly dobre i ambitne, ale kilka razy sie chlopak przeliczyl. Nie tylko w kwestiach taktycznych na wojnie, ale takze co do niektorych ludzi.
Cytuj:
Bo z tego co piszesz widze, ze to juz jest po wszystkim...
|
Na dzien dzisiejszy jest. Jutro znowu moze zaswieci nad nami slonce
Cytuj:
To ze zabiliscie kilku ludzi, ok chwala wam za to no ale z czego tu sie cieszyc:>
|
Z tego ze jestesmy do przodu chociazby od takiego ordo - mimo ze mieli 2x wieksze szanse na papierze to i tak zrobili mniej od nas.
Cytuj:
Zaplanowaliscie akcje wylapaliscie go na respie padl, nic w tym wielkiego i nie ma z czego sie cieszyc, bo to byl dopiero poczatek, i nie nazywaj tego wojna bo jest to poprostu psucie krwi z waszej strony nic wiecej.
|
Ok, moze powinienem to nazwac bunt/rewolucja/powstanie? Co Ty myslisz, ze wy nas z serva wykopujecie, a my nic nie bedziemy robic?
Cytuj:
Mysleliscie na poczatku ze zbierzecie sie w 7 zrobicie gildie dodacie jakis coment do gilgiowego loga o jakis swiatlach, porospisujecie sie na forach, ze walczycie o lepsza Nebule i jacy wy to nie jestecie biedni i wygracie?
|
Ja tam liczylem ze bedzie duzo osob chetnych do walki, ktorym na tej nebuli zalezy - mylilem sie. Ani logo, ani comment gildii, ani propaganda na forum nie maja tu wiekszego znaczenia.
Cytuj:
Moze trzeba bylo poprostu normalnie porozmawiac, a nie zaczynac bezsensowne psucie krwi ;>
|
To juz akurat nie odemnie zalezalo, po prostu gdy przyszedlem do domu uslyszalem na ts: "hidek, wojna jest bilismy hinogoosa!!!". Teraz juz jest troche za pozno na rozmowe o pokoju.
@Vintermage aka Strateg, Dowcipnis i Matematyk
Cytuj:
Ojej no to sorry ,że Ci podsunąłem pomysł ale jeżeli tobie się nie podoba to może za jego pomocą chociaż wy popadacie.Wisi mi to z kogo zabiorę loota <joke>(czyt.żart @dla FG tłumaczenie by VInter~@
|
Ale nam doje%@łeś teraz cała gildia FG nie bedzie spac po nocach*
*Żeby zabijać takich ludzi jak Vintermage
Cytuj:
Hidek napisałeś coś o tym ,że takiego knaja 140+ bot 3x uhnie w czasie waszego combo.Hodziło Ci o to ,że jesteście tak zgrani czy o to ,że ten bot ominie ex~?
|
Exhausted na UHa wynosi ok. 0.9 sec, a na SD ok. 2 sec. Pierwszy raz bot go leczy po 0.1 s~ od poczatku naszego combo, potem po 1s, a potem po 1.9s. Wtedy mozemy uderzyc drugie combo z SD.