Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 18:16   #126
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
I myslisz ze cela i arthas zrobiliby "map-clicka" i biegli na pałe wiedzac ze mozemy tak zrobic? Wierzysz w to? Po 2gie na bitwie gildia raczej sie trzymie razem, tak wiec obojetnie kogoby exivowali low-lvl bylby narazony.

Cytuj:
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja.
LOL - VU sie nie musi chowac i bunkrowac na tej wojnie wiec na pewno im sie ta taktyka nie przyda.

Cytuj:
A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz??
Robie co moge, byle by ja i moi kumple nie zostali wyjebani z serva - dlatego wlasnie dolaczylem do wojny.

Cytuj:
Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.
A teraz zauważ różnicę miedzy MSami naszymi a MSami VU...
TheDwarf jest offline