Cytuj:
Nie do końca mi o to chodziło ale nie powiedziałem też ,że knaj będzie leciał pierwszy ,a założę się ,że pierwszy by był arthas albo cela ale możesz tego nie zrozumieć bo to wymaga odpowiedniego ustawienia i zastanów się kogo by Vu exivowało a potem przenieś przemyślenia na papier bądz narysuj sobie to w paincie.
|
I myslisz ze cela i arthas zrobiliby "map-clicka" i biegli na pałe wiedzac ze mozemy tak zrobic? Wierzysz w to? Po 2gie na bitwie gildia raczej sie trzymie razem, tak wiec obojetnie kogoby exivowali low-lvl bylby narazony.
Cytuj:
A po drugie to czemu zakładasz ,że pierwszy będzie leciał 140 knaj.Napisałem to dla obu gildii a z tego co się orientuje to nie macie w swoich szeregach takiego lvla/knaja.
|
LOL - VU sie nie musi chowac i bunkrowac na tej wojnie wiec na pewno im sie ta taktyka nie przyda.
Cytuj:
A po trzecie to na ch** się rozpisujesz tak na tych forach ,Pierdo**sz głupoty ,że nie macie szans ,że redeo się przeliczył itp.Poco się pchałeś na wojnę jak sam mówisz ,że tam nic nie zrobisz ,nikogo nie trapniesz??
|
Robie co moge, byle by ja i moi kumple nie zostali wyjebani z serva - dlatego wlasnie dolaczylem do wojny.
Cytuj:
Zapłać i graj nabij 140 załatw sobie bota tego co ma silver i kaziu i zrób sobie próbę czy przeżyjesz jeżeli będzie cię lało 5/6 msów z Vu (120-130 lvle) bo założę się ,że padł byś w okolicach 15 sec. od postawienia mwala.
|
A teraz zauważ różnicę miedzy MSami naszymi a MSami VU...