"Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? "
No sorry ,sorry tylko wielki Pro znasz super historie arcani haha wyjaśniłem w poscie wyżej ale no to juz trudno jak czytac nie umiesz nie chodzi cymbale o to ,że padał tylko o to ,że teraz będzie padał...Bo przedtem był w dpft

Naucz się czytac ze zrozumieniem to nie boli , jak w szkole nie nauczyli to poproś tatusia ,żeby ci czytał na dobranoc
P.S.Najpierw grałem na arcani i gram dalej a potem miałem 5 minut na beryli i jakbys znał historie beryli to byś nie mówil ,że mnie gnebili ale można tobie wybaczyc masz pewnie z 30 lvl i caly dzien siedzac w chacie przegladasz forum tibia.pl i sie udzielasz.To twoje życie nie będe ci prawił kazań ale zapamiętaj tibia to tylko gra i nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz...