Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 19:17   #182
MarcinStw
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Helixers Pokaż post
Na Morganie Wszyscy Spiskują Przeciw Royal Navy Całe Avis+ Reszta Niema Porządnych Graczy Oprucz RN Oni chcą Wolnosci Bendziecie Widziec co sie Stanie Jak Wygra Avis To Potem Bendziecie se w brode Pluc że Spiskowaliscie

Przeciwko RN

Pozdro Vic Pozdro Royal Navy

Jeszcze To Wygracie
Sory za Off Top~~

Ziomek, spoko wszyscy już wiemy że kochasz RN, ale nie każdego wyrazu z dużej litery bo przypominasz mi Lavio Colda jak z nim gadam w Tibia też tak pisze, co wy pedanci jesteście jacyś że tak piszecie? Helixers słownik też by Ci się przydał i nie pisz takich postów bo one nic do tematów nie wnoszą.

@Lavio~
No twoje PVP jest "Evul" ostanio pokazałeś co potrafisz jak biłeś nasze noob chary nad Thais z E Vis i Mort Hur nie mogłeś sobie trafić i wtedy zauważyłeś że nie dajesz nam rady poszedłeś po swoją pro evul mastah ekipe (Dizt Cold, Tabasuga~ i reszte tych szwedzkich pajacy i za czeliście nas bić na slepo 2 z 8 od nas padło. Więc stad nasuwa mi się pytanie do Ciebie, masz zamiar opuszczać PZ jak Avis będzie robić akcje? Czy siedział na noob charze i ruszysz aby blokować i kraść loota ludzi z RN ;> bo do tej pory najlepiej Ci to wychodzi =). Tyle z mojej strony.
Z Bogiem.
  Odpowiedz z Cytatem