Cytuj:
Tak, bylem i jestem od samego poczatku, czlonkiem VU.I jezeli mozesz nie komentuj po zdaniu tylko calosc , tak bedzie latwiej.Piszesz, ze jezeli dolaczy do was grono chetnych wtedy bedziecie walczyc...po pierwsze 'jezeli dolaczy', po 2 'kiedy?' po 3 ,czas nie dziala na wasza korzysc.Co do tego co myslal Redeo...pomyslow zawsze jest wiele i z tego co widze po forach jak niektorzy ludzie pisza kazdy je ma, jednak z ich realizacja jest pozniej problem, poprostu chcial blysnac, poniosly go emocje, a co sie teraz okazuje emocje sa zle i jak widac skutki tego zalosne.Na dzien dzisiejszy jest po wszystkim, jutro 'moze' zaswieci slonce...gorzej jak nie zaswieci;>Jak to nie ma chetnych osob do walki na Nebuli?Popatrz jak jeden z drugim na forum blyszcza, moze Oni;>Wiec po co bylo bic Hinogoosa, nie lepiej wtedy bylo pogadac?
|
Jezeli cokolwiek to zmienia, moge komentowac caly tekst. Na dzien dzisiejszy sytuacja nie jest jasna, bardzo mozliwe ze nikt do nas nie dolacza, jednak miesiac temu, kiedy zaczynala sie wojna swoja pomoc obiecalo od groma ludzi. Byly to jednak slowa rzucone na wiatr. To, ze czas dziala na nasza niekorzysc to doskonale wiemy, ale nie wiedza tego niektorzy neutralni, wszyscy dobrze wiemy o jaka gildie tu chodzi, pare osob juz od nich padlo, ale nie kwapia sie dolaczyc do wojny by ratowac swoja sytuacje. Nie wiem, moze czekaja az Cela~ i Art~ wbiją 300 lvl, moze mysla ze teraz bedzie za latwa wojna, to lepiej poczekac. Pomysly Redeo i innych naszych taktykow wcale nie byly złe, czesto brakowało 2 mwallerów lub małych poprawek w taktyce by nie stracić fraga/fragów. Co do zaswiecenia slonca - jezeli nie zaswieci, to jestem prawdopodobnie out of da' serv jak zreszta znaczna czesc Family Guys. Zawsze jednak warto wierzyc ze cos zmieni. To zdanie z ludzmi chetnymi do walki, potraktuje jako zart, bo ci forum slayerzy, niestety umieja tylko wymyslac nowe, wspaniale taktyki, zaczerpniete chyba z ots'a czy klienta tibii 7.1. Co do hinogoosa to powtarzam raz jeszcze, ze gdy wrocilem do domu bylo juz po akcji z hinogoosem, a ze 80% moich kumpli z nebuli to memberzy FG nie mialem wielkiego wyboru - musialem dolaczyc.