Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 20:35   #231
twojstary
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xyriela Pokaż post
To ponizej to rpg story dla ciekawych -.-

Dlaczego.. Otóz na 28 lvlu biegajac po Thais zauwazylam 100+ rs elite knighta, którego imię było Datte Nocturna. Oczywiscie przerazona ucieklam do domku, on podazyl za mna. Podszedl i zapytal(po angielsku) 'Dlaczego kazdy, kto mnie widzi od razu ucieka : ('
Zaczelam z nim rozmawiac, po angielsku, pod koniec rozmowy dowiedzial sie ze jestem Polka i co powiedzial? 'Nigdy w zyciu bym sie tego nie spodziewal, bo umiesz mowic po angielsku'
Zostalismy przyjaciolmi, on wkrotce zaczal grac na Slash'Qu. I mimo, ze nigdy sama do niego nie napisalam, nigdy nic mu nie dalam, zawsze mi pomagal. Za co? Nawet nie mial pewnosci czy jestem dziewczyna czy chlopakiem, bo nigdy mnie nie widzial.

Inna sytuacja. Na nieco wyzszym lvlu expilam na dragach w Ank. Wysocy PL palkowie, knightowie wpadali mi na spawna i wybijali dragi na ktore dlugo czekalam, mowiac: daj spokoj, jednego draga nie dasz zabic? Co z toba noobku
Po chwili pojawil sie Puge Nocturna, ktory zabijal tam dle. Poprosilam go o pomoc. Napisal na karteczce: Xyriela on dragons, Puge on dls
I juz nikt mi dragow nie zabijal. Dlaczego mi pomogl. Mogl napisac, ze hunci dle a mnie olac, a jednak. Nie zabil tez zadnego smoka tylko czekal az ja swoje zabije.

Xyriela
Naprawdę wzruszająca historia... Szkoda tylko że wszyscy to mają w dupie i gówno ich to obchodzi o.O

Ostatnio edytowany przez twojstary - 06-06-2007 o 20:37.
twojstary jest offline